ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra la Vella inaugura el parc fluvial de 2.500 metres quadrats a Santa Coloma

www.andorradifusio.ad

Andorra la Vella ha inaugurat el parc fluvial de Santa Coloma, un nou espai de lleure de 2.500 metres quadrats amb diferents activitats per a joves i infants. L'equipament, que ha costat prop d'un milió d'euros, completa el circuit de parcs verds entre el Parc Central i la Serradora. 

El nou equipament té accés per la zona del tartan i per l'interior del poble. Són 50 metres lineals, ben a prop dels camps de futbol de la Borda Mateu.

El parc equipat vol ser un espai de repòs i lleure. Hi ha una zona de parkour i una tirolina a demanda del Consell d’infants d’Andorra la Vella i un parc infantil amb gronxadors i jocs adaptats. 

Aquest divendres al matí el comú, encapçalat per la cònsol major, Conxita Marsol, amb el cap de Govern, Xavier Espot, han inaugurat aquest parc que pretén ser una primera pedra d’un parc fluvial que anirà guanyant terreny verd al costat del riu.

Un projecte de parcs verds entre el Parc Central d’Andorra la Vella i el de la Serradora a Santa Coloma que podria anar més enllà i tot.  Marsol vol que "el que entenem com a passeig del riu sigui molts més gran" i esdevingui "un pulmó molt important, un segon Parc Central". Assegura que, mitjançant les cessions oportunes, es podria aconseguir que arribés "des del Lycée fins a la seu dels bombers".

Informa: Rosa Albech
Imatges: Andreij Cristancho 

Comparteix: