Marsol engegarà la reforma de l'entrada de Santa Coloma al gener del 2019 sense esperar els propietaris

www.andorradifusio.ad

La cònsol major d´Andorra la Vella no vol esperar més i engegarà la reforma urbanística de la recta de la Margineda el proper gener. Després de moltes negociacions amb els propietaris de la zona i de no arribar a cap acord, Conxita Marsol està disposada a recuperar l´entrada a la capital per Santa Coloma i complir amb una assignatura pendent.

El comú d´Andorra la Vella tirarà endavant la reforma urbanística de l´entrada de Santa Coloma a partir del gener de 2019. Després de tres anys de negociacions infructuoses amb els propietaris de la zona perquè realitzin la seva part d´urbanització, la cònsol major s´ha cansat d´esperar i impulsarà les millores que li corresponen a l´ens comunal.

L´objectiu del comú de la capital és reduir la recta de la Margineda dels quatre carrils actuals a tres i eixamplar les voravies. A més, ja té a punt el projecte per millorar el tram que va de la rotonda riu d'Enclar fins a l´església de Santa Coloma.

Pel que fa a la segona fase de les obres de l´avinguda d´Enclar, els treballs s´adjudicaran en el consell de comú d´aquesta setmana vinent. Duraran entre nou i 10 mesos i es preveu que comencin a l'octubre, perquè puguin estar acabades a principis de l´estiu que ve.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Anna Ginestà/Albert Refart

Comparteix:

Antoni Martí preveu una tercera reunió per evitar el trencament de Grandvalira Compres d'última hora del material escolar poc abans del retorn a les aules