ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Ballestà defensa la necessitat de la reforma de la funció pública abans del debat al Consell

www.andorradifusio.ad

Demòcrates per Andorra creu que les esmenes a la totalitat a la llei de la funció pública, presentades pel PS, Liberals i UL-Independents de la Massana, corresponen al tacticisme polític. Així ho ha afirmat Marc Ballestà, secretari de comunicació del partit, que considera que Xavier Espot és el candidat a cap de Govern que millor encarna el seu ideari polític.

Marc Ballestà ha afirmat en una entrevista al programa 'Ara i aquí' de Ràdio Nacional que la llei de la funció pública que han presentat els demòcrates és molt necessària per a garantir la sostenibilitat de l'Administració.

Per això creu que no són positives les esmenes a la totalitat al projecte legal que es debatran dijous al Consell General. Defensa una reforma "que donarà més flexibilitat a l'Administració, que aposta per posar en valor els treballadors, menys burocratitzada i sostenible en el temps".

A més, ha valorat molt favorablement la figura del candidat a cap de Govern pel partit, Xavier Espot. D'ell diu que "encarna realment el projecte de DA" pels "coneixements, capacitat de crear consens i de treball, empàtic amb totes les persones i capaç d'analitzar les realitats que tenim al davant".

Ballestà també ha reiterat que la despenalització de l´avortament podria xocar amb el manteniment de la figura del coprincipat, per la qual cosa és un tema que s´ha de tractar amb cura.

Entrevista completa al conseller de DA Marc Ballestà, a l'Ara i Aquí:Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

18.206.194.134