Torres veu la salvació de Grandvalira com un impuls per a l'acord d'intencions amb Saetde

www.andorradifusio.ad

El cònsol d´Encamp, Jordi Torres, creu que l´entesa per mantenir la marca Grandvalira serà beneficiosa per desenvolupar l´acord d´intencions entre el comú i Saetde. Torres pensa que l´autorització de les obres del telecadira del Pla de les pedres ha ajudat en l´entesa per a Grandvalira.

Amb la marca Grandvalira salvada, el cònsol d'Encamp és optimista amb vista a desenvolupar un acord d'intencions.

S'ha arribat a una entesa que es considera clau per a grans projectes, com ara el desenvolupament del peu de pistes de Pas de la Casa Grau Roig.

Torres també creu que l'autorització de les obres del nou telecadira del pla de les Pedres, que servirà de connexió amb el Funicamp, ha afavorit les negociacions. De fet, la cinquena porta d´entrada a Granvalira era una vella aspiració. Pensa que en els cinc anys de l'acord d'inversió més precari hi ha temps per tancar l'acord d'intencions.

Per al polític encampadà, la marca Grandvalira surt reforçada de la negociació entre els diferents socis. Creu que una de les claus ha estat el repartiment de beneficis, que torna a un estadi inicial. I també la integració d'Ordino Arcalís.

Per a Torres, l'entrada d'Ordino Arcalís també pot dur un abaratiment de costos en l'àmbit de la central de reserves o el màrqueting.

Informa: Rosa Alberch/David Domingo
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix:

Augment de 430 a 850 euros pel lloguer d'un pis Ballestà defensa la necessitat de la reforma de la funció pública abans del debat al Consell