Els bars avisen que si les mesures s'allarguen més de quinze dies s'hauran de plantejar tancar

www.andorradifusio.ad

Els dubtes neguitegen els responsables de restaurants i sobretot bars, que ara només poden asseure dues persones per taula. Entenen que la situació sanitària del coronavirus s'està complicant, però reconeixen que com la situació s'allargui més de quinze dies molts es veuran obligats a tancar.

En aquest sentit, des de la cerverceria La Birreria, Xavi Vara, ha assegurat que està complint amb les mesures, però també ha destacat que "intentaré fer-ho fins que no em surti a compte, llavors haurem de tancar i veure si el Govern ens ajuda una mica".

Ana Cerezo, de l'Alternativa de Pernilea, es qüestiona perquè aquestes mesures no es varen prendre quan el país estava ple de gent, i si s'han establert ara que la quantitat de turistes ha baixat.

Pel que fa a l'afluència, la empleada del restaurant Ocell de Foc, Delfina Tugues, ha destacat que encara que la quantitat es manté, "has de còrrer una mica més a netejar les taules" i no entèn que cinc persones puguin dinar juntes, però no esmorzar. 

En aquesta línia, Vara ha afegit que "no enten que als restaurants puguin ser cinc i que a les classes pugin haver-hi 24 nens".

D'altra banda, el gerent del restaurant Racó de Tobira, Jose Manuel Gonçalves, ha destacat que  afectarà també el tema de la barra, ja que "hi ha molta gent a qui li agrada, vol anar al bar i estar a prop teu".

Ana Cerezo, és conscient que les mesures s'han d'acatar, tenint en compte que es tracta d'una pandèmia mundial, però creu que "és una oportunitat per recaptar".

Informa: Laura Massegú
imatges: Fernando Montero

Comparteix:

La Cambra veu possibilitats en la connexió ferroviària amb cofinançament del Banc Europeu d'Inversions Els fisioterapeutes demanen suport al Govern en la negociació del conveni amb la CASS