Caldea treballa per obrir l'1 de juliol amb el màxim de treballadors

www.andorradifusio.ad

Caldea treballa amb la data de l'1 de juliol a l'horitzó per obrir les instal·lacions. El termolúdic espera que les autoritats anunciïn una data i validin els protocols d'higiene.

La neteja ha estat sempre una premissa molt present en la gestió del termolúdic i les tasques d'higiene d'aquests dies no deixen de ser un manteniment dels treballs per garantir un entorn segur als treballadors de Caldea que formen part del que s'anomena l'equip de supervivència administrativa.

Aquest grup de gent treballa amb l'1 de juliol a l'horitzó com a data possible de reobertura, però reconeixent que estan a l'espera i en mans de les decisions del Govern, ha explicat Patrícia Garcia, de l'equip de Màrqueting i vendes.

Dels 127 treballadors que han patit la suspensió temporal del contracte de treball, els membres de l'equip tècnic seran els primers a ser recuperats; l'objectiu, però, és tornar a disposar de tota tota la plantilla.

La filosofia aquests dies de l'equip de màrqueting ha estat portar a casa de cadascú un spa i preparar-los amb missatges de confiança per al retorn a la normalitat explicant que "les maniobres que es duran a terme són estrictes i compliran totes les directrius de les autoritats sanitàries".

Amb la intervenció aquests dies a l'edifici no acaba la tasca de l'empresa de neteja i desinfecció. El supervisor d'Avança, Ramon Marrugat, diu que s'inclouran formacions específiques per als treballadors permanents de Caldea "per al manteniment de poms i baranes". A més, "s'intensificarà el servei a la nit amb desfinfeccions".

L'equip de 9 persones treballa durant una setmana a tots els racons de les instal·lacions del termolúdic. L'equip de màrqueting i vendes reconeix que després de la pandèmia el client de Caldea serà diferent i treballa per tocar aquesta nova sensibilitat.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Kevin Ribeiro

 

Comparteix:

La policia imposa prop de 48.000 euros en sancions per festes i consum d'alcohol i drogues en espais públics Els comuns cancel·len i adapten esdeveniments a l'expectativa de decidir què faran amb les festes majors