Cantada interescolar per presumir de parròquia

www.andorradifusio.ad

300 alumnes de l'Escola Andorrana s'han reunit a l'auditori Claror en la tradicional cantada interescolar. La trobada no només ha servit perquè nens i nenes de diferents centres es coneguin sinó que a més han aprofitat per presumir de parròquia.

Porten dies assajant, també els professors que els han preparat una sopresa als seus alumnes, una actuació que ha marcat l'inici de la cantada interescolar amb 'Accidentally in love' de Shrek.

Un a un, els grups d'alumnes de primer curs de segon cicle de cada centre i parròquia han passat a representar la seva cançó. Els primers, els d'Ordino que han cantat un tema de la pel·lícula Vaiana.

La cap del departament de música, Sandra Olivé, explica que la cantada ha servit enguany no només per retrobar-se sinó com acte inaugural del projecte que han preparat per conèixer i posar en valor, cadascun la seva parròquia dins el programa educatiu per competències PERMSEA.

A l'acte d'aquest dimarts també hi ha assistit el ministre Eric Jover que ha compartit els aplaudiments del pati de butaca del l'auditori Claror de Sant Julià de Lòria on s'ha celebrat al cantada interescolar.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

Condemnats a presó condicional i a pagar 100.000 euros d'indemnització dos homes que no van alertar d’una allau mortal La Massana i la decisió de CC de presentar llista, claus en la cursa electoral