ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La CEA continuarà aportant més propostes als partits perquè les incloguin als programes electorals

www.andorradifusio.ad

Les propostes de diversificació econòmica que ha fet la Confederació Empresarial als partits polítics no seran les úniques abans de les eleccions del 7 d'abril. La patronal assegura que continuaran proactius i fent aportacions en altres àmbits. De les propostes que s'han fet públiques aquesta setmana el president de la CEA en destaca l'aposta per la tecnologia Blockchain.

L'històric diu que abans d'unes eleccions són els candidats els interessats a entrevistar-se amb els diversos agents socials i econòmics. Aquest cop la CEA s'ha avançat i ha fet arribar propostes perquè els polítics les puguin tenir en compte. Ara s'ha tocat projectes d'innovació però es pensa seguir fent aportacions.

La comissió de diversificació de la patronal ha fet un informe amb propostes en el sector esportiu, de benestar, educatiu, o de noves tecnologies. Cadena vol destacar el de la tecnologia Blockchain. S'ha començat a tractar una futura legislació i la CEA hi veu una oportunitat de creixement.

El treball aspira a fer visibles negocis de futur i noves oportunitats de negoci, com la biotecnologia o la producció cinematogràfica, a més d'altres projectes i recomanacions, com la d'impulsar la candidatura olímpica Barcelona Pirineu, perquè si hi ha el Pirineu, diu la CEA, Andorra hi ha de ser present d'alguna manera.

Informa: David Domingo
Locució: Jordi Lorente

Comparteix:

3.229.118.253