ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els consellers de la minoria d'Ordino critiquen la política urbanística del comú

www.andorradifusio.ad

Els consellers de la minoria del comú d'Ordino, Enric Dolsa (Per Ordino) i Sandra Tudó (Movem Ordino) comparteixen l'opinió que s'ha de tenir cura del patrimoni tradicional de la parròquia. Dolsa, però, ha estat més crític amb la majoria de Demòcrates al comú per la política d'urbanisme.

Els dos consellers han posat en relleu la importància de conservar el patrimoni de la parròquia . "És una postal del nostre país, la nostra cultura i la nostra història", ha dit Tudó criticant però la política de construcció de la majoria amb Josep Àngel Mortés al capdavant. "Les coses s'havien fet molt bé i ara se'ns està anant una mica de les mans. Aquestes macroconstruccions modernes que s'estan fent a Ordino potser d'aquí uns anys ens passaran factura". 

Enric Dolsa dubta de la legalitat d'alguns projectes que no compleixen al 100% el reglament de construcció. Tudó ho atribueix a que es van modificar "certs barems" del reglament abans de les darreres eleccions comunals "per donar el vist-i-plau a aquests macroprojectes".  Dolsa, en canvi, assegura que "el reglament  no ha canviat".

Quant al patrimoni, el conseller de Per Ordino a la minoria ha tornat a denunciar l'estat de conservació de l'hotel Casamanya.  Demana condicionar-lo "perquè s'està caient a trossos" i ironitza: "Es veu que això no és important, però sí que ho és construir més urbanitzacions, que són diners per a la caixa".

Els dos sí que han coincidit en la necessitat d'un estudi que avaluï si Ordino pot assumir tanta població i reclamen una visió "més àmplia".  "És una irresponsabilitat total deixar créixer la parròquia sense saber si tindrem aigua per a tothom", ha afegit Dolsa. 

Pel que fa a les remodelacions del centre esportiu, Tudó afirma que eren necessàries i Dolsa no les considera en absolut una prioritat. També han denunciat la política de l'equip de Demòcrates també en matèria de contractació de personal.

Pel que fa a les inversions a l'estació d'Ordino-Arcalís, Dolsa ha dit que s'haurà d'esperar dues temporades per veure fins on es pot arribar.

Entrevista completa als consellers de la minoria a Ordino Sandra Tudó i Enric Dolsa a l'Ara i Aquí:

Informa: Redacció

Comparteix:

3.236.231.14