ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Corts absol un home acusat d'abusos sexuals a la filla de 5 anys

www.andorradifusio.ad

El Tribunal de Corts ha absolt un home acusat d'abusos sexuals a la filla de 5 anys. Durant el judici la fiscalia va retirar els càrrecs en creure que els fets no estaven prou provats. També s'ha condemnat a dos anys i mig de presó, per tràfic de drogues, la dona que va donar a llum a la presó.

Absolució de l'home jutjat per abusos sexuals a la filla de 5 anys. Aquest dimecres al matí el Tribunal de Corts ha decretat la no culpabilitat de l'home acusat de tocaments sexuals a la menor.

La fiscalia, inicialment, demanava 4 anys de presó condicional, però posteriorment va retirar l'acusació perquè els indicis no eren prou sòlids.

El mateix ha passat amb el condemnat per l'apunyalament a Encamp, que estava acusat d'un altre delicte, un d'agressió sexual constitutiu de violació. Doncs bé, ha estat absolt d'aquest últim ja que la fiscalia també va retirar els càrrecs en creure que no hi havia prou proves per condemnar-lo.

A més, el Tribunal de Corts ha condemnat a dos anys i mig de presó, un ferm, per un delicte d'introducció d'estupefaents a una dona que va lliurar 9 grams de cocaïna a un andorrà a Santa Coloma. La dona, que estava embarassada, va ingressar en presó provisional i va donar a llum al centre penitenciari. Es tractava de la primera vegada que això passava a la presó.

Finalment, s'ha condemnat a tres anys de presó, dos ferms, per tràfic de drogues a una persona que va introduir 56 grams de cocaïna al Principat. Afirmava que els estupefaents l'ajudaven a tancar negocis amb altres empresaris.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

35.172.195.82