ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Desconcert dels turistes que visiten el país en veure els comerços tancats

www.andorradifusio.ad

Molt poca activitat al centre d'Andorra la Vella pel dia de Meritxell. Visitants sorpresos en veure que no podien comprar. En alguna ocasió el tancament de les botigues ha provocat canvis de plans com només passar el matí al país i no tot el dia. 

Meritxell és dels pocs dies de tancament obligatori de comerços. Generalment, els visitants que passejaven pel centre aquest dimecres al matí no sabien que les botigues estaven tancades. 

"Sabíem que era Meritxell, però no que estaria tot tancat", ha assegurat un dels visitants. Amb tot, molts d'ells veuen la nota positiva, "així no gastarem", "passejarem sense fer compres". 

Establiments tancats al centre d'Andorra la Vella. Una imatge que en molts casos comenten, que s'assembla a les de l'inici de la pandèmia.

Turistes que passegen pel centre, en aquesta ocasió, sense comprar. Comenten que segurament la seva visita al país sigui més curta.

Alguns d'ells assenyalen que la situació recorda a l'època del confinament quan estava tot tancat. D'altres, però, ho veuen amb bons ulls o com una anècdota: "és divertit perquè no ho havia vist mai". 

El festiu ha provocat canvis de plans, deixant les compres per un altre dia i aprofitant per fer alguna excursió a la muntanya. Tot i això, es coincideix en el fet que és agradable passejar pels carrers sense grans aglomeracions. 

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Andreij Cristancho 

 

Comparteix: