Desnonats els germans de Callaueta

www.andorradifusio.ad

Com ja havia anunciat l'oficina del saig, aquest dijous al matí s'ha fet efectiu el desnonament dels dos padrins del carrer Callaueta. Tots dos ja es troben a un altre domicili facilitat per Afers Socials. El contenciós podria tenir encara recorregut, segons ha avançat el seu advocat.

Punt final, almenys de moment, al conflicte que des de fa gairebé quatre anys cueja al voltant dels dos padrins veïns d'Andorra la Vella. Aquest dijous, a dos quarts d'onze, s'ha personat la saig, Lourdes Alonso, per executar el desnonament. També hi era present la policia i el director d'Afers Socials, Joan Carles Villaverde.

Però el contenciós encara no ha acabat, segons l'advocat dels afectats, que pensa presentar una petició d'expedient sancionador per als tres magistrats del Tribunal Superior.

"Com és que tres magistrats (...) agafen, quan tenen una demanda d'uns mesos abans presentada per la senyora Isabel i accepten la competència d'aquest cas per resoldre la inadmissió a tràmit de la demanda? Això tindrà conseqüències, tot i que depèn de la meva clienta. Penso presentar una petició d'obertura d'expedient sancionador contra aquests tres magistrats".

Emili Campos, advocat dels padrins

Durant més d'una hora, la dona ha recollit algunes de les pertinences i objectes personals, però no els més voluminosos, com mobles i electrodomèstics, que podrien ser traslladats en un vehicle. Posteriorment, un vehicle d'Afers Socials l'ha portat al nou domicili, a Santa Coloma, on ja es trobava el germà, instal·lat des de primera hora, per evitar-li la situació.

De moment, no es coneix encara la quantitat que els padrins hauran de pagar mensualment, ni el percentatge que assumirà Afers Socials.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

El trànsit internacional de viatgers creix un 43% Obert el concurs per a la reforma de l'edifici Font del Ferro