Discrepàncies en la creació de la comissió d'investigació de la CASS 

www.andorradifusio.ad

La comissió del Consell General que ha d'investigar l'afer de la CASS està obrint distàncies entre majoria i oposició. Primer per la composició, qui ha de participar-hi, i segon, per la depuració de responsabilitats. 

La proposta de Concòrdia, PS i el conseller no adscrit Víctor Pintos se centra a donar més pes a l'oposició a la comissió d'investigació.

"Volem que el control d'aquesta comissió sigui el màxim des de l'oposició i que com a mínim puguem determinar quines són les compareixences. I volem garantir que es determinin si hi ha principis de responsabilitat."
Cerni Escalé, president grup parlamentari Concòrdia

En la trobada que s'ha celebrat s'ha començat a debatre les esmenes que ha presentat Demòcrates, i es considera que es complicat arribar a un acord. Des de la majoria consideren que "s'ha de respectar tan reglamentàriament com políticament el funcionament de les comissions", explica el president del grup parlamentari Demòcrata, Jordi Jordana. I el portaveu del Govern, Guillem Casal, afegeix: "no és pot fer un relat apuntant que el Govern és el culpable de la situació. El Govern és un perjudicat més." També destaquen que la feina de depurar responsabilitats ha de ser de la mateixa CASS.

Informa: Pilar Candel
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

Bagaleu, un premi de ciència-ficció  Desallotjades 50 persones per un incendi a Sant Julià