Encamp destina 1,1 milions per connectar Icònic a la xarxa d'aigua

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp i el centre residencial Icònic han signat dos convenis. Un per facilitar l'arribada de l'aigua i la xarxa de clavegueram fins a la instal·lació, amb un pressupost d'1,4 milions d'euros, 300 mil dels quals aporta Icònic. I un altre perquè els usuaris del centre residencial puguin utilitzar les instal·lacions esportives de la parròquia, especialment la piscina del centre esportiu.

El director d'Icònic, David Astrié, ha destacat la importància d'aquests acords: "és important trobar sinergies perquè per falta d'espai no podem construir ni una piscina ni una pista d'atletisme".

Poder utilitzar aquesta piscina del centre esportiu del Pas és un dels avantatges de què gaudiran els esportistes que facin la seva preparació al centre Icònic després del conveni signat aquest divendres. Astrié no s'ha volgut mullar sobre quan podrà estar operatiu el centre, si bé fa unes setmanes va avançar que preveien obrir el 2027

Per la seva banda, la cònsol d'Encamp, Laura Mas, ha parlat sobre el temps dels treballs, que començaran a l'estiu.

"Aprofitarem l'estiu perquè ja estem acabant les obres del vial d'accés fins a Icònic del cap del port i totes aquestes xarxes s'aprofitaran per passar-les per allà per no haver de tornar a obrir un accés que estem fent ara nou"

Laura Mas / Cònsol major d'Encamp 

Aquestes obres del vial d'accés, amb un cost d,1,5 milions d'euros, les sufragarà finalment el Govern. El segon acord de col·laboració entre Encamp i Icònic permetrà als esportistes fer ús de les instal·lacions de la parròquia.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Albert Refart

Comparteix:

El PS responsabilitza el Govern pel cas dels peruans  L'acord d'associació i la moneda digital, grans reptes de l'AFA