ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'escola Vatel enceta la 5a promoció en direcció hotelera internacional amb 5 inscripcions menys a causa de les restriccions de mobilitat entre països

www.andorradifusio.ad

L'escola Vatel a Encamp ha començat la cinquena promoció del bàtxelor en direcció hotelera internacional amb una cerimònia de benvinguda al nou curs d'una forma més reduïda respecte dels darrers anys.

El 80% dels alumnes de l'escola prové d'altres països i alterna l'estudi amb pràctiques a Andorra. Davant la situació sanitària generada per la Covid-19, enguany 5 alumnes provinents d'Amèrica no han pogut inscriure's a causa de les restriccions de mobilitat entre països.

Des de l'escola han valorat la situació mundial en el turisme i esperen que tot pugui tornar a la normalitat com abans millor per poder remuntar la crisi viscuda els darrers mesos.

La directora de l'escola, Roser Daban, ha destacat que "encara que el mes d'agost ha estat força bo per al sector turístic, estem a l'expectativa de com aniran els mesos d'octubre i novembre", però considera que "és un sector que se'n sortirà".

Daban es mostra positiva i ha assenyalat que "de cara a l'hivern si fem les coses ben fetes, ens en podrem sortir".

Informa: Sergi Expósito

Comparteix:

3.226.241.176