ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Espot avança que es prorrogarà la congelació dels lloguers

www.andorradifusio.ad

El Govern prorrogarà la congelació dels preus dels lloguers d'habitatges, més enllà de l'IPC. Ho ha avançat el cap de Govern durant les celebracions de la diada de Meritxell. També ha reconegut que el nom de Juli Minoves com a possible ambaixador davant les Nacions Unides no genera consens entre els Demòcrates i per tant està gairebé descartat.

Espot ha recordat que la mesura es va activar motivada per un increment desorbitat dels lloguers, una situació que reconeix que no ha variat. Per això el Govern es planteja ampliar-la un any, en el moment que s'aprovi el pressupost. També cal fer pedagogia entre alguns propietaris que no han respectat la mesura, tal com li ha fet arribar el Raonador del Ciutadà.

D'altra banda Espot gairebé ha descartat que Juli Minoves es converteixi en nou ambaixador als Estats Units i les Nacions Unides. Reconeix que és un candidat que no gaudeix "del consens necessari" entre els Demòcrates i aplaudeix les paraules de Jordi Gallardo, quan va assegurar que cap nom posarà en perill el pacte de Govern.

Espot també ha defensat el nomenament d'una ambaixada especial per a la cimera iberoamericana que tindrà lloc el 2020, recordant que es tracta de l'esdeveniment internacional més important que haurà organitzat mai Andorra.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Xus Medrano

Comparteix:

3.94.202.172