Espot destaca la victòria del projecte "moderat, centrista i europeista" de Macron

www.andorradifusio.ad

El cap de Govern, Xavier Espot, s'ha felicitat per la victòria de Macron i la reelecció com a president francès i copríncep. Des del PS també s'han mostrat molt satisfets del resultat dels comicis, una visió compartida pel copríncep episcopal que li ha enviat una carta de felicitació. 

Espot se n'ha alegrat per dos motius: perquè encarna "un projecte moderat, centrista i europeista", i perquè ha estat un Copríncep que ha donat molt suport a Andorra. 

Per la seva banda, el conseller general del Partit Socialdemòcrata, Jordi Font, també ha celebrat els resultats de les eleccions franceses. Referint-se a Macron, ha destacat: "Vist el rival que tenia, ens n'alegrem moltíssim". 

Carta de felicitació del copríncep episcopal 

El copríncep episcopal d'Andorra, Joan-Enric Vives, ha enviat aquest dilluns una carta de felicitació a Emmanuel Macron. En el text, li desitja "molts encerts en la vostra tasca de servir a tots els ciutadans francesos en les seves necessitats i sensibilitats, i amb una preocupació preferent per la concòrdia, la justícia i el progrés". 

També li expressa els sentiments d'estima que sent, sobretot per compartir la tasca com a coprínceps d'Andorra. 
 

Informa: Pere Moliné
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

Els socialdemòcrates volen eliminar el sometent de la llei de protecció civil Arriba la 13a edició de la Ruta de la tapa amb onze restaurants i premis per a tots els participants