Èxit d'assistents en la sisena edició del Sax Fest

www.andorradifusio.ad

El Sax Fest repeteix èxit en la seva sisena edició. L'organització calcula que s'han igualat els 2.000 assistents de l'any passat i en destaca l'alt nivell dels participants. Creuen que encara hi ha marge per evolucionar.

 Amb el Walking Street Music d'ahir al vespre s'ha tancat la sisena edició del Sax Fest. Des de l'organització es mostren molt satisfets del resultat general. Calculen que s'han igualat els 2.000 assistents de l'edició passada i ja han assegurat que hi haurà una setena edició l'any vinent. Les diverses activitats que s'han fet durant aquesta setmana han atret gent de més d'una vintena de països. 

El concurs Solo Saxophone ha comptat amb 51 participants de 17 països diferents del món, fins i tot de llunyans com la Xina, Corea o el Japó. El jurat ha destacat l'altíssim nivell i el director del festival creu que encara hi ha marge per créixer i innovar.

Una altra satisfacció per al Principat ha estat el bon paper dels joves saxofonistes andorrans, que en la seva segona participació s'han imposat a les primeres places de les categories més petites. Una motivació més, de cara a convertir-se en bons músics.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Ruben Calvo
Locució: Silvia Callís

Comparteix:

 La FAAD demana la codificació del certificat de discapacitats Les caramelles tornen a ressonar a Ordino