L'experiència de Núria Torrentallé al musical "Explota, explota": "Els ballarins tenim molt més protagonisme del que acostumem"

www.andorradifusio.ad

El musical "Explota, Explota" ja es projecta als cinemes Illa, una oportunitat de veure la ballarina andorrana Núria Torrentallé a escena. Amb ella hem parlat sobre la importància que es dona als ballarins en el film i d'alguna anècdota de rodatge. 

Fa més d'un any que Núria Torrentallé viu a Madrid. És allà on li va sortir l'oportunitat de ser una de les vuit ballarines principals del musical "Explota, explota" que homenatja la figura i carrera de Raffaella Carrà, un musical on han participat més de 80 ballarins i que posa en relleu un sector que sovint és molt anònim dins l'acció.

Torrentallé explica que "gràcies a la feina del coreògraf i el director els ballarins realment tenim molt més protagonisme del que acostumem a tenir". "Pots veure cares de ballarins, ens enfoquen molt, tenim molta presència", afegeix destacant la importància que una pel·lícula espanyola hagi donat feina a més de 80 ballarins.

Confessa no haver escoltat gaire Raffaella Carrà tot i que diu que sembla genètic això de saber-se les cançons."Ens les sabíem totes i anàvem cantant". Com pot ser que no hàgim escoltat mai Raffaella i tothom conegui les cançons? És molt fort", manifesta lloant la figura d'una artista que va ser un referent.

Tot i no tenir text, fent gala de l'humor que també es gasta a la pel·lícula ens confessa algun moment de rodatge.

Potser han fet l'exercici de localitzar-la al tràiler, a la pel·lícula que es pot veure des de divendres als cinemes Illa no els costarà tant.

Potser trigarem a veure-la una altra vegada sobre un escenari, i és que diu que la indústria està molt parada però manté l'esperança de trobar nous camins mentre combina la pedagogia amb la formació.

Informa: Rosa Alberch
Imatges cedides: Núria Torrentallé 

 

Comparteix:

Els turistes desafien la neu per pujar a Tristaina i els andorrans treuen la pols als esquís Calvó destaca la necessitat d’integrar la dimensió mediambiental en la recuperació econòmica per fer front a la Covid-19