Gastronomia de primer nivell en benefici dels afectats d'autisme

www.andorradifusio.ad

La segona gala gastronòmica tindrà com a entitat beneficiària l'Associació d'Afectats d'Autisme (Autea) i se celebrarà el dia 27. Com sempre, el sopar tindrà xefs de primer nivell i productes d'alta qualitat. Els organitzadors esperen superar el centenar de participants.

La idea de conjugar alta gastronomia amb una acció solidària no és nova. A Andorra va sorgir ara fa un any, de la mà d'Alma Gastrònoma. En aquesta edició el 20% de la recaptació es destinarà a Autea. La presidenta de l'entitat, Inés Martí,  explica que s'invertirà en fer difusió per explicar "què és l'autisme, la formació de professionals i l'acompanyament a les famílies".

Com sempre el sopar solidari, que en aquesta ocasió tindrà lloc el dia 27 al restaurant Kökosnot de la capital, vol convertir la nit en una experiència gastronòmica de primer nivell. El xef Andrés Riestra presentarà un conjunt de propostes elaborades amb productes d'alta qualitat amb "molts col·laboradors que treballen un producte molt exquisit", explica.

Autea destinarà els diners a projectes de divulgació. En aquest objectiu comptarà amb col·laboradors il·lustres, com ara el pilot de moto GP Xavier Simeon.

Els organitzadors esperen superar els 100 comensals de l'edició anterior, xifra que va permetre recaptar prop de 10.000 euros.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatge: Ruben Calvo

Comparteix:

Andorra ja no es troba en el punt de mira de l'OCDE El president de la Cambra demana penes diferenciades per al delicte fiscal en funció de la intencionalitat