ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els hotelers alerten de les conseqüències d'aplicar una taxa turística

www.andorradifusio.ad

La possibilitat d'aplicar una taxa turística no acaba de convèncer el sector hoteler. L´expresident de la UH Manel Ara alerta que podria tenir repercussions, sobretot pel que fa a la competitivitat del mercat andorrà amb els majoristes de viatges.

A l´"Ara i Aquí", el president sortint de la Unió Hotelera i actual tresorer, Manel Ara, ha alertat sobre les repercussions d´una taxa turística. No tant pel que fa al client, sinó que podria comportar perdre competitivitat amb els majoristes de viatges. I més en un context com l´actual, on destinacions mediterrànies que són potencialment competència, com ara Tunísia, de mica en mica s´estan estabilitzant.

Des de la Unió Hotelera es treballa també en un pla estratègic per augmentar les pernoctacions a Sant Julià de Lòria i Ordino, les parròquies que van tenir una mitjana d'ocupació més baixa el 2017. En el cas de la primera, Manel Ara considera imprescindible millorar els enllaços viaris "perquè s'ha convertit en un tap".

D´altra banda, Ara s'ha mostrat partidari que la reputació digital sigui un dels paràmetres que la nova llei del sector tingui en compte per determinar la classificació dels establiments.

Entrevista al president sortint de la Unió Hotelera, Manel Ara, a l'Ara i AquíInforma: Joan A. Sarmiento
Imatge: Ignasi Llobet

Comparteix: