L'estand andorrà ven 208 exemplars durant la Setmana del llibre en català

Balanç satisfactori i positiu de la participació d&

Balanç satisfactori i positiu de la participació d'Andorra en la 39a edició la Setmana del llibre en català. L'estand número 7, compartit entre el Govern, l'associació d'Editors d'Andorra i l'associació Llibre del Pirineu, ha comptat amb una molt bona afluència de públic i s'han registrat millors dades de venda que l'any passat. La paradeta andorrana oferia prop de 200 títols diferents i finalment s'han venut 208 llibres en total.

Els títols més venuts en la categoria de ficció a la parada andorrana han estat: 'La pífia', de Greg Coonen, d'Anem Editors i 'Gran és la negra nit', de Domènec Ferran, de Límits. Pel que fa als de no-ficció, 'Carlemany i Andorra', d'Oliver Vergés, d'Anem Editors, i '86 itineraris. Andorra, les millors ascensions i excursions', de Carles Gel, d'Editorial Andorra, han estat els que han tingut més èxit. Finalment, els més venuts en la categoria infantil i juvenil han estat: 'Perdut al bosc', d'Alícia Gómez, d'Editorial Andorra, i 'Fugiu de la lluna plena', d'Alberto Casamayor.

D'altra banda, també cal destacar el ressò de l'última obra publicada per Iñaki Rubio, "Morts, qui us ha mort?", posada a la venda el passat u de setembre i del que s'han venut 150 exemplars durant la setmana.

El Govern ha valorat positivament la participació en aquesta edició, ja que permet donar visibilitat al sector del país. A més, tot i no haver pogut celebrar el dia dels Pirineus el passat 8 de setembre, l'acceptació de les activitats proposades per donar a conèixer la producció editorial d'Andorra i dels escriptors del país també es valora positivament.

Informa: Redacció/Agència ANA
Imatge cedida: Govern d'Andorra

Comparteix:

Augment del salari mínim fins a 1.157 euros a partir de gener Accident laboral mortal en les obres del Punt de Trobada