El mallorquí Pep Llambias exposa les seves paraules fetes obra d'art

www.andorradifusio.ad

La galeria Sense Títol inaugura exposició amb la visita de Pep Llambias. El mallorquí converteix les paraules en peces d'art. 

Cada paraula té un significat però si les paraules poguessin ballar serien una obra de Pep Llambias on s'expressen per si soles. Com 'NIU', tres lletres fetes amb llistons de fusta manufacturada que arriba a l'home i que aquí torna a casa a un niu de branques com fan els ocells en plena natura, una natura que com una mare abraça i acompanya els processos de la vida.

"Vull donar un missatge sense paraules. És un tipus de poema visual en què faig un bricolatge amb la mateixa paraula. Estic concebent una idea i l'he de fer el més palpable possible perquè l'espectador la pugui veure. De vegades és un tipus d'obra molt òbvia, sense parafernàlia, és molt directa. Si és un niu, és un niu"

I altre cop paraules que viuen com 'PAPALLONA' nou lletres que aletegen sobre una branca. Una altra de les seves paraules 'VIDA' ho representa amb una a i una zeta, principi i final on mirar-nos conforme hi arribem. 

L'exposició de Pep Llambias junt a la de Guillem Nadal, s'inaugura aquest dijous a la galeria Untitled a Andorra la Vella.

Informa: Rosa Ablerch
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

Energies sostenibles i gas provinent d'altres països, les vies per moderar els preus La qualitat de l’aire és entre excel·lent i bona el 84% del temps