La Massana creix en llistes territorials sense cap sorpresa d’última hora

www.andorradifusio.ad

Tres les llistes a la Massana, una més que ara fa quatre anys. Ciutadans Compromesos va de la mà de Demòcrates, hi ha l'aliança progressista i també una de les dues branques parroquials d'ACCIÓ. Tots, amb el focus posat en les problemàtiques socials. 

Creixen les llistes territorials a la Massana en comparació amb les últimes eleccions generals. Aquest cop en són tres, a on trobem noves aliances i la presència d’una de les formacions de recent creació. Tot ha anat tal com els partits havien anunciat en els darrers dies sense sorpreses d’última hora. 

Els primers a presentar llista han estat Ciutadans Compromesos+Demòcrates. La torna a encapçalar el fins ara president del grup parlamentari de Ciutadans Compromesos, Carles Naudi d’Areny-Plandolit, seguit de l’ex conseller general demòcrata David Montané. De suplents hi ha Natàlia Cusnir, Meritxell Ribera i Jan Visent. 

"Ens presentem amb un equip jove, amb un equip també amb molta experiència en política i som clarament una candidatura territorial que en cas de victòria nacional tenim unes altíssimes probabilitats de fer sentir la veu de la Massana, no només al consell general sinó també al Govern"
Carles Naudi d’Areny-Plandolit, candidat de Ciutadans Compromesos+Demòcrates a la Massana 

Tot seguit ha estat el torn de la llista de PS+Progressistes-SDP, liderada per Miquel Moliné i Francesc Lizama. Martí Bayona, Antoni Invernon i Mariona González completen la candidatura. Moliné ha detallat d'aquesta manera quina és la seva intenció amb aquesta candidatura:

"No va aquesta coalició en contra de ningú, sinó que va a favor d'Andorra. El que busquem és la suma de voluntats i responsabilitats per mirar d'afrontar els reptes que Andorra haurà d'afrontar durant la pròxima legislatura, sobretot els reptes en l'àmbit social"
Miquel Moliné, candidat de PS+Progressistes-SDP a la Massana

Les problemàtiques socials són també una prioritat per ACCIÓ més Independents, on el fins ara conseller massanenc Josep Fusté ha passat de ser suplent de l'antiga formació D'Acord a ser un dels candidats. L’acompanya Rebeca Roger amb Laura Bragança, Lluís Manel Montoro i Francesc Guillén de suplents. La líder d’ACCIÓ a la llista nacional, Judith Pallarés, els ha acompanyat. Fusté ha assegurat que tenen expectatives:

"Les expectatives són molt bones. De fet, des d'Acció+Independents ens presentem com un projecte alternatiu a tots aquells projectes polítics establerts. Les problemàtiques són conegudes per tothom, nosaltres volem presentar accions realistes i molt concretes que tindran un efecte positiu ben segur en el si de la població massanenca"
Josep Fusté, candidat d’Acció+Independents a la Massana

Alèxia Verdaguer substituirà Fusté al comú, que sobretot ha destacat que dos dels temes centrals seran l'habitatge i el dret l'avortament. Un cop validades les candidatures, amb 10 vots a favor i una abstenció, ja comença el compte enrere de la cursa electoral que arrencarà el 19 de març. 

Informa: Laura Cugat
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

4 llistes concorreran a la capital Tres llistes a Escaldes per combatre l'abstencionisme