La Massana vol fer unes obres per agilitar la desviació cap a Ordino

www.andorradifusio.ad

El comú de la Massana planeja fer un vial que enllaci amb les obres de la desviació de la Massana. Així es vol impulsar una infraestructura que connectaria amb Ordino. Es van iniciar fa anys els treballs, però no es van acabar pel cost.

Abans que acabi l'any, el comú de la Massana vol adjudicar els treballs d'un vial que serviria per connectar amb les obres de la desviació de la Massana que no es van acabar. S'està parlant amb els propietaris de la zona i les perspectives d'assolir un acord són bones. D'aquesta manera, s'estalviaria fer el viaducte i el túnel del projecte inicial, que eren molt costosos.

"Hi havia un carrer que sí que està plasmat al POUP que va de la Serra de l'Honor fins a baix on hi ha el desviament del Pla Nacional d'Infraestructures i ens vam proposar fer aquest tros perquè el Govern pogués fer la resta sense haver de desemborsar els diners per fer aquella infraestructura tan cara."
Olga Molné, cònsol major de la Massana

Olga Molné ha afirmat que, mentrestant, s'han dut a terme diverses iniciatives per descongestionar el trànsit a la parròquia, sobretot en hores punta. Una d'elles va ser l'esglaonament de l'entrada a les escoles, una de les mesures que han estat més efectives.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

Els terratrèmols de Turquia i Síria sumen prop de 10.000 morts L'USdA denuncia represàlies a treballadors que volen organitzar moviments sindicals