La minoria d'Ordino es recolza en els arguments d'especialistes per justificar la seva oposició al projecte de Grifols

www.andorradifusio.ad

Unes quatre-centes persones han participat en l'enquesta per demanar al comú d'Ordino una consulta sobre el projecte de Grifols, segons els organitzadors. Ahir un centenar de persones van assistir a la reunió pública convocada per la minoria comunal.

Més d'un centenar de persones han respost aquest dimecres a la reunió de poble convocada per la minoria comunal d'Ordino sobre el projecte de Grifols. Enric Dolsa, i Joan Miquel Armengol s'han recolzat en els arguments de diversos especialistes per justificar la seva oposició al projecte.

Consideren que un laboratori P3, com és el que es vol construir, és un perill per a tot el país. Els assistents han omplert un formulari per expressar si estan d'acord amb el fet que es faci una consulta popular sobre el projecte.

Jean Michel Armengol, conseller de la minoria del comú d'Ordino, afirma el següent: "Volem veure fins a quin punt el comú està disposat a col·laborar i organitzar una consulta popular, tot i que no sigui vinculant". 

Una vegada fet el recompte de les votacions, es faria arribar el resultat al comú perquè reconsideri la negativa a una consulta popular.

Informa: Joan Antoni Sarmiento

Comparteix:

El Govern proposa un increment gradual dels salaris que comenci en el 7% El Consell General votarà la llei que ha de permetre fer front a les situacions de crisi energètica