Miquel Alís, sobre la dissolució de Grandvalira: "Per sobre dels interessos dels socis, hi ha el país"

www.andorradifusio.ad

L´interès de país ha d´estar per sobre del personal. L´excònsol d´Encamp Miquel Alís defensa que la continuació de Grandvalira s´ha de garantir i insinua que, si fa falta, s´hauria d´arribar a l´expropiació. Ho ha dit a l'"Ara i Aquí".

Miquel Alís ha reconegut que d'entrada no era molt partidari de Grandvalira. Però ara que ha vist que la marca funciona i que està completament consolidada, creu que seria temerari per al país que es desintegrés.

L´excònsol encampadà ha criticat durament la posició del soci majoritari de Saetde, Joan Viladomat. Fins i tot ha arribat a deixar entreveure que l´estat s'hauria de plantejar l´expropiació per garantir-ne la continuïtat. Opina que "per sobre dels interessos dels socis hi ha els interessos del país". "I si l'interès del país és que conitnuï Grandvalira, l'Estat o el comú hauran de prendre decisions i s'hauran de plantejar moltes coses. Això un país pot fer-ho".

No és l´única crítica que ha fet a la família Viladomat. També considera "una burla al poble d’Encamp que la família Viladomat vulgui reclamar 30 milions al comú per no haver pogut explotar els terrenys de Concòrdia quan aquests terrenys no eren del comú”.

Tant Miquel Alís com Josep Maria Marot, els dos convidats al "Cafè" de l´"Ara i Aquí", han recordat la importància que té la marca Grandvalira no només al país, sinó també a l´hora de vendre´s a l´exterior. En aquest sentit, han recordat el perjudici que suposaria per als agents turístics que aquesta desaparegués.

Tertúlia completa amb els encampadans Miquel Alís i Josep Maria Marot sobre la situació de GrandvaliraInforma: Judit Pedrós
Imatges: Cristina Jubete

Comparteix:

Martí es reunirà a París amb la ministra francesa d'Afers Europeus Se suspèn temporalment la construcció del tanatori nacional