ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Mortés: "Si no fos per Viladomat, Vallnord ja s'hagués trencat l'any passat"

www.andorradifusio.ad

David Baró i Joan Viladomat es reuniran dimarts de la setmana vinent. El cònsol major de la Massana havia demanat diàleg per resoldre la tensió que es viu entre els socis de Vallnord. Avui, el cònsol major d'Ordino també ha assegurat que la mala maror ve de lluny i que si no fos per l'entrada de SAETDE a l'accionariat d'Arcalís, la marca s'hagués trencat l'any passat.També ha dit que si Pal-Arinsal vol mantenir la marca Vallnord, cal que la pagui.

Divendres passat el cònsol major de la Massana, David Baró, demanava seny, responsabilitat i diàleg per resoldre la situació tensa que es viu entre els socis de Vallnord, resistint-se a donar per perduda la marca. Doncs bé, Baró confirma que ja té dia per reunir-se amb Joan Viladomat, soci majoritari a l'accionariat d'Ordino-Arcalís, i serà dimarts de la setmana vinent.

Mentrestant, diu que no respondrà la reacció del cònsol major d'Ordino, que s'ha mostrat contrariat per les darreres declaracions del de la Massana,

Josep Àngel Mortés assegura que tot i que Secnoa va presentar la carta formal per dissoldre Vallnord al consell d'administració de dimecres passat, la decisió feia setmanes que estava presa i així s'havia comunicat als socis d'EMAP.

Per això no entenen que a Pal-Arinsal els hagi agafat per sorpresa. Segons Mortés, les desavinences entre les dues societats eren evidents des de feia temps i no es deuen a l'entrada de la família Viladomat a l'accionariat d'Ordino-Arcalís.

De fet, ha assegurat que si no fos per aquest canvi en les accions de Secnoa, la trencadissa ja s'hagués produït l'any passat. Tot i així, reconeix que el fet que els Viladomat siguin també accionistes de Pas de la Casa-Grau Roig fa complicat que vulguin pertànyer a dos grups que es fan la competència entre si.

La no renovació del contracte de mandat per part d'Ordino, que s'ha d'aprovar anualment, suposarà la dissolució de Vallnord.

Pal-Arinsal voldria mantenir la marca, però des d'Ordino creuen que, si així ho volen, els haurien de pagar perquè la marca és un actiu de la societat i, per tant, els en correspon una part.

Al proper consell d'administració ja s'haurà de parlar de terminis per posar fi a la societat. Des de Secnoa, però, no es tanquen a la possibilitat de seguir oferint un forfet conjunt amb Pal-Arinsal si els usuaris així ho demanen.

Per altra banda, també treballen ja amb Grandvalira per definir les col·laboracions per a la propers temporada d'hivern.

Informa: Judit Pedrós/Laura Massegú
Locució: Jordi Domingo

Comparteix: