ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El nou Punt de Trobada tindrà més de 500 treballadors i obrirà parcialment a l'estiu

www.andorradifusio.ad

El nou Punt de Trobada, encara sense nom definitiu, donarà feina a més de 500 persones, 300 de les quals correspondran a exempleats del centre comercial. Els nous inquilins volen optimitzar l'espai i guanyar més superfície i més aparcaments.   

La plata 0 del Punt de Trobada es troba totalment buida un mes i mig després de l'inici de les obres. Aquesta serà la primera planta que obrirà a principi d'estiu.

Lluny queda el mes de novembre quan la família Cachafeiro es preparava per retornar les claus als propietaris del Punt de Trobada. A la planta 0 només hi quedaven palets que recordaven el que havia estat el centre comercial.

Aquest dimecres al matí els operaris treballaven a la zona, que serà la primera a obrir si es compleixen les previsions del Grup Pyrénées. Serà a principi d'estiu, amb un Carrefour i un establiment de menjar ràpid. L'obertura total encara no té data però l'enginyera Laura Nou la projecta "els propers mesos". Vindrà condicionada "pels resultats de l'estudi previ que s'està fent de l'estructura i que ha de lligar amb els usos comercials que es volen donar".

El nou centre comercial, de més de 40.000 metres quadrats, donarà feina finalment a més de 500 treballadors, entre llocs de treball directes i indirectes. Més de la meitat correspondran a exempleats del Punt.

Els nous inquilins preveuen fer l'obertura de forma progressiva i guanyar superfície comercial i d'aparcaments. El centre disposarà de plaques fotovoltaiques a la coberta.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro-Desirée Sala

Comparteix:

3.235.108.188