ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Ordino reconeix que cal replantejar l'activitat de canoes i paddle surf a Tristaina

www.andorradifusio.ad

El comú d'Ordino valora positivament la decisió de cobrar l'aparcament de Sorteny durant l'estiu. La prova pilot ha evitat problemes a la carretera i per això el més segur és que l'any que ve es repeteixi.

En espera de les dades finals de visitants, la corporació considera que posar una barrera en aquest aparcament ha revertit en millores evidents a la carretera.

Ara estudiaran si fer-hi algun canvi, però el més segur és que l'any vinent es repeteixi la mateixa iniciativa. El conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Pons, recorda que "cada estiu hi havia problemes, col·lisions i col·lapses, i per això es va intervenir". Així que avança la voluntat de continuar "perquè el problema s'ha solucionat".

El comú estudia replantejar les activitats al llac de Tristaina

Per contra, l'altra prova pilot d'aquest estiu, la de fer activitats al tercer llac de Tristaina, no ha acabat de funcionar i, a més, s'han recollit signatures per frenar-la. La consellera liberal a la minoria, Sandra Tudó, manifesta que "s'ha de dinamitzar la parròquia i buscar alternatives, però potser el tercer llac no era el més adient, tot i l'informe positiu de Medi Ambient".

El conseller Marc Pons assegura que se'n farà un seguiment "i, en base al balanç, valorarem si es torna a fer o no". S'ha compromès a tenir en compte les opinions i recollida de signatures..

Mortés ha informat durant la sessió que ja es treballa en els preus dels forfets de la temporada d'hivern i el conjunt amb Saetde, però que encara no s'ha tancat res.

Informa: Agència ANA
Imatge: Rubén Calvo

Comparteix: