Participació similar a la d'altres anys en les eleccions catalanes

www.andorradifusio.ad

La participació en les eleccions catalanes ha estat pràcticament similar a la de fa tres anys, si bé als municipis amb suport als partits independentistes hauria baixat. Problemes a Rodalies de Renfe pel robatori de coure ha estat la principal incidència de la jornada que ha portat de corcoll la junta electoral per les queixes d'alguns partits.

5,7 milions d'electors han estat cridats aquest diumenge a votar a Catalunya per elegir president per als pròxims 4 anys. En total, han estat 9.000 meses repartides per tot el país.

 La participació a les sis de la tarda era del 45,8%, gairebé similar a la de fa tres anys quan es va votar en plena pandèmia en un mínim històric de participació del 45,61%. 

La Junta Electoral comunicarà si s'allarga l'hora de tancament dels col·legis electorals davant dels problemes que hi ha hagut de bon matí a Rodalies Renfe pel robatori de coure, davant la petició de diferents grups polítics.

Informa Eva Clausó

 

Comparteix:

Ull Nu tanca cinc dies de projeccions amb propostes transgressores i eclèctiques Casa Rossell, una col·lecció atemporal de Patrimoni Cultural