Pressupost d'Encamp per a 2024 de 37,5 milions

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp ha aprovat el pressupost per a 2024, que és de 37,5 milions d'euros. El fet que només 50 mil euros es destinin a ajudes a l'habitatge ha fet que la minoria hi voti en contra. 

Una de les inversions més destacades és l'ampliació del casal per a la gent gran, amb un pressupost d'1,6 milions. Les inversions relatives a l'accés i al subministrament d'aigua també s'enduen part de les inversions públiques. En concret, pel subministrament d'aigua al centre d'alt rendiment, Cramea, es preveuen 1,4 milions.

Des del comú han destacat el projecte d'embelliment del nucli tradicional de les Bons, amb 300 mil euros, i les inversions que es preveuen per consolidar la parròquia com a destinació esportiva.

Es gastaran 4,2 milions en l'organització d'esdeveniments i promoció. En cultura, el comú preveu destinar al voltant d'1 milió.

La cònsol major, Laura Mas, ha valorat que és un "pressupost prudent, hem aconseguit davallar deute".

L'oposició hi ha votat en contra en considerar molt insuficient la partida destinada a habitatge que és de 50 mil euros. 

En total el comú preveu 10 milions d'inversió aquest 2024. 

Informa: Caterina Vidal
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

Inversió de 2,7 milions per recuperar els murals de l'església de Sant Esteve L'AMMA reclama més inversió en recerca i investigació