La primera jornada de vacunació general es va tancar amb 445 dosis administrades

La primera jornada de vacunació a la població gener

La primera jornada de vacunació a la població general, que s'ha centrat inicialment en majors de 70 anys i persones vulnerables, s'ha tancat amb un total de 445 dosis administrades de la vacuna d'Oxford AstraZeneca. Paral·lelament, Salut ha detectat 23 casos nous de coronavirus en les darreres 24 hores.

Així, la xifra de casos totals des de l'inici de la pandèmia s'eleva a 11.042, dels quals 304 resten actius. El total de defuncions fins la data es manté en 112 i ja són 10.626 les persones que han superat la malatia.

A hores d'ara hi ha 20 persones ingressades a l'hospital, la mateixa xifra que aquest dissabte, 12 de les quals estan a planta i 8 a la Unitat de Cures Intensives, 7 amb ventilació mecànica. A la planta Covid del Cedre no hi ha cap ingressat.

Entre la població escolar hi ha onze aules sota vigilància activa, tres totalment aïllades i vuit de manera parcial, i 22 sota vigilància passiva.

Informa: Redacció

Comparteix:

La lectura: font d'imaginació, coneixement i empatia 32 joves reben un curs de conducció en condicions adverses subvencionat pel comú d'Andorra la Vella