Validades 3 llistes a Ordino: ACO+Demòcrates+Liberals, Andorra Endavant i PS+Per Ordino

www.andorradifusio.ad

Ordino disposarà de tres llistes territorials, una menys que al 2019. Són ACO+Demòcrates+Liberals, Andorra Endavant i PS+Per Ordino. El consell de comú ja les ha validat.

Aquestes eleccions suposaran una mena de referèndum sobre el centre de Grifols a Ordino. Dues de les candidatures que es presenten, Andorra Endavant i PS+Per Ordino, estan en contra i ACO+Demòcrates+Liberals, a favor.

La candidatura territorial d'ACO+Demòcrates+Liberals ha estat la primera que s'ha presentat a Ordino. Està formada per Berna Coma i Sandra Codina. Els suplents són Marc Galabert, Marc Saura i Meritxell Rabadà. Més tard han arribat els presentadors d'Andorra Endavant. Les exconselleres Jordina Bringué i Eva Font lideren el projecte. Cora Ribó, Xavier Martínez i Liliana Teixeira són els suplents. Finalment s'ha validat la candidatura del Partit Socialdemòcrata+Per Ordino. Joan Miquel Armengol i Pere Mas són els candidats i Núria Fius, Beatriz Litago i Lourdes Bagué els suplents.

"El que ens agradaria és que fos una campanya que pugui ser neta i que treballem tots per guanyar les eleccions amb unes condicions correctes. Haurem de treballar fort per poder arribar a guanyar les eleccions, que és el nostre objectiu".
Berna Coma, número u d'ACO+Demòcrates+Liberals a Ordino

"Jo crec que les possibilitats hi són. A les últimes hi havia més candidatures, amb aquest panorama amb 3 tothom té les seves possibilitats. Jo penso que la nostra candidatura en aquest cas serà la guanyadora".
Joan Miquel Armengol, candidat número u de PS+Per Ordino a Ordino

Aquest dilluns a la tarda s'ha celebrat un consell de comú on s'han validat les llistes. Joan Miquel Armengol ha fet oficial la seva renúncia com a conseller dels socialdemòcrates per ser candidat.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix:

PS+Agrupament Encampadà i Units pel Progrés+Demòcrates + Independents competiran a Encamp 4 llistes concorreran a la capital