La reedició de l'exposició "Poètica de la imatge, imatges poètiques" posa el punt final als actes en record de Pep Aguareles

Acaben els actes en record de Pep Aguareles amb la reedici&oacute

Acaben els actes en record de Pep Aguareles amb la reedició d'una de les seves exposicions.

"Poètica de la imatge, imatges poètiques" va aterrar a la galeria Pilar Riberaygua el 2015. El fotògraf mostra l'absència, amb imatges acompanyades de poemes escrits per ell.

El llibre, que s'ha presenat aquest divendres, va acompanyat d'un CD amb una extracció de la mà de Lluís Casahuga. La mateixa que va sonar a l'exposició fa sis anys.

La responsable de l'Escola d'art d'Andorra la Vella i dona de Pep, Neus Mola, ha explicat que aquest llibre neix perquè "vaig pensar que era una pena que només el pogués gaudir jo".

Pel que fa als actes que s'han anat succeïnt, ha assegurat que han estat "molt emotius" i creu que són una mostra d'afecte cap al Pep, però també un reconeixement a la seva obra.

Neus Mola ha parlat dels actes per homenatjar Pep Aguareles al programa La Rotonda:

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Pere Besolí

 

Comparteix:

França anuncia el tancament de les fronteres alienes a la Unió Europea a partir de diumenge L'arribada de youtubers i professionals amb rendes altes provoca un increment del preu de l'habitatge, segons un expert en fiscalitat