Un referèndum sense condicionants previs

www.andorradifusio.ad

El referèndum de l'any que ve per l'acord d'associació ha de ser obert i no pot limitar el mínim de participació. El catedràtic de ciència política Pere Vilanova ha explicat a la Nacional que, per ell, l'acord és necessari. 

Pere Vilanova ha deixat clar que no hauria d'existir un límit de participació en el referèndum per l'acord d'associació. Ha afegit que podria servir d'arma política per intentar desactivar la votació incitant la població a no participar-hi i "afeblir així la iniciativa del Govern".

Ha assegurat que la negativitat en temes electorals no té mai conseqüències positives i ha animat els contraris al referèndum a explicar els seus arguments. Si no exposen arguments clars, creu, és que simplement busquen "posar el Govern en dificultats". 

El catedràtic ha opinat que aquest acord és necessari i ha posat sobre la taula algunes propostes, com l'admissió de la moneda pròpia. Pere Vilanova ha fet una crida al debat ara que encara queda un any tenint en compte la importància.

Informa: Héctor Aza

 

Comparteix:

Grandvalira inverteix un milió per a l'estiu Restaurat el Crist de l'església de Sant Joan de Caselles per a la candidatura a la UNESCO