El registre de bretxa salarial fa tard

L'Institut de les Dones constata les dificultats per implemen

L'Institut de les Dones constata les dificultats per implementar el registre de la bretxa salarial sobretot a les petites empreses. Això ha obligat el Govern, encertadament segons la secretària general de l'entitat, a allargar el termini perquè les companyies el presentin.

Durant la jornada de turisme sostenible, la secretària general de l'organisme ha assegurat que es tracta d'un indicatiu que es va presentar tard. 

"El fet que el registre de la bretxa salarial s'hagi aprovat a finals del 2023 ja ens marca que hi ha hagut un retard. I, simplement, és el que diem. Que els empresaris, sobretot els d'empreses més petites, s'han trobat amb unes obligacions que no saben massa bé com encarar-les. No tenen la formació".

Montserrat Ronchera, secretària general Institut de les Dones

El director de la Unió Hotelera reflexiona que "quan t'arriba un reglament com aquest l'important és, primer entendre d'on ve el problema i d'on pot venir, per molt que sigui històric". Jordi Pujol deixa clar que "el més important és primer tenir aquestes dades, saber interpretar-les i després adaptar-les al que ens demana la llei".

Informa: Pere Moliné

Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

Sant Julià només vol permetre l'accés a Claror a vehicles andorrans No poder anar de vacances per les dificultats econòmiques