Retencions per sortir del país per les dues fronteres i d'entrada des d'Espanya

Mobilitat informa aquest divendres que novament s'estan regis

Mobilitat informa aquest divendres que novament s'estan registrant cues de vehicles per sortir del país per les dues fronteres.

Des de primera hora del matí, hi ha trànsit dens per circular per l'RN22 i la CG2 de sortida per la frontera francoandorrana, i també a la CG1 per sortir per la hispanoandorrana i a l'N145 d'entrada al país. És la conseqüència del recent anunci per part del Govern pel que fa a la represa de la mobilitat entre Andorra i Espanya.

Fins al moment, els vehicles no estan provocant retencions tan llargues com les registrades dijous, especialment pel costat francès. Mobilitat va informar que es van registrar fins a tres quilòmetres de cua per sortir per la frontera francoandorrana, i pel que fa a la banda espanyola, també es van poder veure aglomeracions de vehicles de cara a la tarda.

Informa-fotografia: Agència ANA

Comparteix:

La construcció, un sector poc tocat per la Covid-19, amb bones previsions i necessitat de treballadors La represa de la mobilitat entre Andorra i Espanya, el més vist de la setmana a Andorra Difusió