Els socialdemòcrates dubten de la necessitat i viabilitat d'un aeroport nacional

www.andorradifusio.ad

Susanna Vela, nova presidenta del PS, ha assegurat que tenen dubtes molt importants i seriosos sobre el projecte del futur aeroport nacional que està impulsant la Cambra de Comerç. També li costa de creure que liberals i demòcrates puguin anar junts a les eleccions comunals.

Susanna Vela ha estat entrevistada al programa "Obert per vacances" de Ràdio Nacional i ha afirmat que no entèn per què la Cambra ha de ser qui faci els estudis d'un projecte com l'aeroport. "Hi ha massa dubtes, sincerament. Tenim molts dubtes que sigui necessari, tenim dubtes sobre l'espai que la Cambra proposa i no n'estem massa segurs, per la falta d'informació. A més, que la Cambra hagi de fer aquest tipus de treball i que els diners vagin destinats a això quan el teixit empresarial té problemes importants...", qüestiona la presidenta del Partit Socialdemòcrata.

Sorpresa pels possibles pactes comunals de DA i Liberals

També ha dit que la relació entre majories demòcrates i minories liberals als comuns ha estat, molts cops, dura i li sobta que es plantegin aliances als comicis comunals. A més, li sorprèn que, de fet, vagin junts al Govern. "Van fer una campanya molt agressiva contra el govern de DA. Gairebé, m'atreviria a dir, més agressiva que la que vam fer des del PS, que vam apostar més per fer una campanya constructiva i de no voler criticar totes les accions que ha tingut el Govern de DA", assegura.

Finalment, ha explicat que el partit s'està obrint a la ciutadania, amb l'objectiu que el projecte polític sigui més inclusiu.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Torna a escoltar l'entrevista de l'Obert per Vacances a la presidenta del PS, Susanna Vela:

 

Comparteix:

El PS demana que s'aclareixi el finançament de la remodelació de l'església de Sant Julià 13 joves iberoamericans coneixen la vall del Madriu coincidint amb l'aniversari de la inscripció a la Unesco