ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Últim cap de setmana per visitar el Museu Antiga Fàbrica Reig abans del tancament definitiu

Els que vulguin visitar el Museu Antiga Fàbrica Reig 

Els que vulguin visitar el Museu Antiga Fàbrica Reig només tindran de temps fins aquest dissabte i diumenge, quan tancarà de manera permanent.

Després de prop de 20 anys, abaixa la persiana un dels espais culturals més emblemàtics del país. Un museu que, a més d'un indret on exposar una part de la història d'Andorra a través de la mostra permanent dedicada al procés del tabac,  ha destacat per les exposicions de grans artistes internacionals de renom i com a escenari de diferents esdeveniments culturals.

Va començar amb exposicions d'artistes com Picasso i Dalí. Uns inicis que després els van obrir les portes a mostres de col·leccionistes privats que van portar fins al Principat obres de Calder, Rivera, Rembrandt i Sorolla, entre d'altres.

A part, també va acollir mostres de exposicions de fotògrafs com Robert Capa i Henri Cartier-Bresson. De fet, les instantànies del fons fundador de la fàbrica són les que es mostren en l'última temporal que acull el museu fins diumenge. Imatges entre el 1900 i el 1940 fetes per Julià Reig Roqueta, un dels pioners de la fotografia a Andorra.

Enrere deixa els més de 200.000 visitants, que han pogut conèixer també en aquest espai la història del cultiu del tabac, un dels elements característics d'Andorra.

Informa: Redacció

Comparteix: