Verònica Canals, Víctor Filloy, Jordi Gallardo i Judith Pallarès, ministres confirmats de Liberals d'Andorra

L'executiva de Liberals d'Andorra ha validat els quatre m

L'executiva de Liberals d'Andorra ha validat els quatre ministres que estaran en l'equip de Govern de coalició de Xavier Espot. A Jordi Gallardo, que assumirà Presidència i Economia, i Judith Pallarès, que estarà al capdavant de la cartera de Funció Pública, s'afegeixen Verònica Canals, comandant Turisme, i Víctor Filloy que es queda amb Afers Socials. 

Eva López entrarà al Consell General en el lloc que deixa Jordi Gallardo, que ara assumia la presidència del grup parlamentari. Una presidència que té previst ocupar Ferran Costa, que deixarà la secretaria de sindicatura.

També tenen coll avall els seus ministeris els Demòcrates, que aquest dimarts celebren reunió del grup parlamentari. Segueixen quatre ministres respecte de l'anterior executiu. Jordi Torres a Ordenament Territorial, Maria Ubach a Exteriors, Sílvia Calvó a Medi Ambient i Eric Jover, que no estarà a Educació i assumeix Finances, a més de ser ministre portaveu.

Joan Martínez es farà càrrec de Salut, mentre que Educació i Cultura i Esports, si no hi ha sorpreses, tindran com a titulars Ester Vilarrubla i Sílvia Riva respectívament.

El ministeri de Ciutadans Compromesos, Justícia i Interior, l'ocuparà Josep Maria Rossell.

Informa: David Domingo
Foto: Liberals d'Andorra

Comparteix:

Una exposició a l'era gran de Casa Rossell repassa la ruta del ferro i els ferrers al Pirineu Espot tanca el primer Govern paritari