ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Laboratori de les Arts comença a treballar el "We Will Rock You" de Queen

www.andorradifusio.ad

L'estela de Queen i de Freddy Mercury és molt llarga i la seva influència artística marca el taller de teatre musical que aquest dissabte ha començat a Sant Julià de Lòria i en què participen 34 alumnes. Treballaran les disciplines de cant, dansa i teatre, presentant l'espectacle "We will Rock You" el pròxim 6 d'abril.

Aquesta és la tercera edició d'aquest projecte artístic del taller de cultura lauredià de La Trapa, que uneix les escoles privades de Liquid Dansa, Espai de Música Moderna i l'Animal Teatre. L'elecció de la banda britànica Queen era inevitable i ha ajudat a engrescar els participants batent rècord d'inscripcions. Aquest dissabte han tingut la seva primera presa de contacte amb els directors d'escena de les diferents disciplines.

L'objectiu d'aquest taller és donar un espai d'expressió escènica i artística a tothom a partir de l'edat de 13 anys, de fet la majoria de participants són més aviat adults. En resum, despertar vocacions.

La idea per a aquest primer dia era començar a veure els nivells artístics i tècnics de cadascun i per què no, posar-li cara a algun dels personatges de la coneguda obra musical.

Les habilitats en dansa, teatre i naturalment les vocals, per a les quals es compta amb el suport dels professors, amb qui es treballaran totes les disciplines artístiques.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Guillem Casal

Comparteix:

3.231.220.225