ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Jocs de Rio 2016

Comparteix:

Jocs de Rio 2016: Esther Barrugués

Segueix la participació i com viuen els Jocs de Rio 2016 els esportistes de la delegació andorrana Pol Moya, Pol Arias, Esther Barrugués i Laura Sallés del 5 al 22 d'agost. 


 • Barrugués torna de Rio amb motivació un cop superada la decepció pel resultat

  Esther Barrugués és l´única representant andorrana als Jocs que ja ha tornat a casa. La tiradora de precisió no ha tingut una actuació afortunada a Rio, però ja ha superat la decepció i comença a pensar en properes cites.

 • Esther Barrugués, en l'última posició als Jocs

  Esther Barrugués ha estat la primera andorrana en competir en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. La tiradora de precisió ha quedat en l'última posició, 51a. a la ronda classificatòria.
  Durant la tirada, Barrugués ha viscut moltes emocions. Després de la seva participació, no ha pogut evitar les llàgrimes.

 • Esther Barrugués afronta els Jocs després de dos anys de preparació molt intensa

  Esther Barrugués viu els dies de compte enrere per als Jocs amb la tranquil·litat que dóna la feina feta durant els últims dos anys i mig. Compaginar l'entrenament d'alt nivell amb la feina l´ha obligada a dur un ritme de vida frenètic. Després de cinc participacions als Jocs dels Petits Estats, Mundials, Europeus, Copes del món i els Jocs Europeus de Bakú de l´any passat, als 36 anys Esther Barrugués afronta el debut olímpic amb els deures fets.

Facebook

Twitter