ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Jocs de Rio 2016

Comparteix:

Jocs de Rio 2016: Pol Moya

Segueix la participació i com viuen els Jocs de Rio 2016 els esportistes de la delegació andorrana Pol Moya, Pol Arias, Esther Barrugués i Laura Sallés del 5 al 22 d'agost. 


 • El COA valora molt positivament el resultat aconseguit per Pol Moya als Jocs

  Els representants del Comitè Olímpic Andorrà valoren força positivament la participació de Pol Moya. L'atleta ha estat sisè a la seva sèrie i s'ha quedat a 19 segons del millor registre andorrà.

 • Pol Moya, sisè de la sèrie a 13 centèsimes de la seva millor marca

  L'atleta és el quart i últim participant andorrà en aquests Jocs. Ha aconseguit una sisena plaça en la seva sèrie i s'ha quedat a només 13 centèssimes de la seva millor marca.

 • Pol Moya, la gran esperança del COA a Rio 2016

  Pol Moya competirà aquest divendres a la tarda, a les 4 menys cinc minuts, hora andorrana, a l'Estadi Olímpic de Rio de Janeiro, a la sèrie dels 800 m. L'objectiu que s'ha marcat és rebaixar la seva marca i aconseguir la classificació. Moya és la gran esperança del COA després dels resultats de la resta de la delegació. El Comitè Olímpic el qualifica com una promesa capaç d'aconseguir bons resultats per a l'olimpisme andorrà.

 • Pol Moya vol rebaixar la seva marca a Rio: "Estic fent els millors entrenaments de la temporada"

  Divendres arriba l'hora de la veritat per a Pol Moya, l'últim esportista de la delegació andorrana que queda per competir. Correrá la classificatòria dels 800 metres. El seu objectiu és aconseguir una bona marca i qui sap si la classificació per a les semifinals.

 • Pol Moya es prepara per fer realitat un somni

  Pol Moya ha registrat aquest juliol el millor resultat de la seva curta carrera amb un cinquè lloc en els 800 metres al Campionat d´Espanya a Gijón. Ara es prepara per fer realitat un somni al costat del seu pare i entrenador, Joan Ramon Moya, als Jocs de Rio.

Facebook

Twitter