ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Memòries d'arxiu

Comparteix:

Memòries d'arxiu: Programes ATV

Recordem la història de Ràdio i Televisió d'Andorra,

ATV ofereix cada setmana un programa emès per aquesta casa al llarg de la seva història. Un recorregut per la trajectòria d'Andorra Televisió en què reviurem alguns dels programes que han marcat els 25 anys de "l'andorrana". Cada dimecres a les 21.15h.


 • Memòries d'Arxiu - Andorra a debat: la sanitat (1a part)

  Andorra a debat era un programa de tertúlia sobre aspectes que afecten la societat. Donava veu a la ciutadania amb la participació de polítics, professionals de l'administració i el sector privat per parlar d'economia, mercat laboral, integració i futur dels joves, entre altres temes. En aquest programa recuperem la primera part del debat dedicat a la sanitat amb el periodista Jaume Barberà com a presentador i moderador. Era l'any 1995.

 • Memòries d'Arxiu - Escenaris AND

  Escenaris AND va ser un programa emès el 2011 i presentat per Meri Picart. Per l'escenari improvisat del plató d'Andorra Televisió van passar cantants i grups com Madretomasa, Com Anem i Jordi Barceló. En aquest capítol tornem a gaudir de les actuacions de Marta Roquet i David Micó.

 • Memòries d'Arxiu - De la seca a la Meca: Esther Nadal

  Parlem de la vida dels pares amb fills en edat escolar, recuperant el programa De la seca a la Meca, presentat per Alfred Llahí i emès el 2001. Incloïa una entrevista a l'actriu Esther Nadal.

 • Memòries d'arxiu - L'altra cara de la lluna: millors moments

  Revivim els millors moments del programa presentat per Fèlix Canet i emès l'any 1997. Pel plató del programa, que comptava amb la col·laboració de Raül Valls, van passar convidats com Vicenç Mateu, Raimon, Lluís Llongueras, mossèn Ramon, Albert Llovera i Conrad Blanch.

 • Memòries d'arxiu - Ets i uts: VJ Granda

  El fotògraf Jaume Riba, la poeta Teresa Colom o el músic Oriol Vilella van ser alguns dels convidats del programa d'entrevistes Ets i uts, presentat per Rosa Alberch i emès l'any 2011. En aquest capítol recuperem l'entrevista que l'equip del programa va fer al videojockey VJ Granda.

 • Memòries d'arxiu - Portes endins

  Ens centrem en una qüestió social que segueix ben vigent malgrat el pas del temps. Parlem del mercat laboral a Andorra i els problemes i dubtes que es plantejaven sobre aquesta qüestió el 1997. Aquest programa d'Andorra Televisió va ser presentat per Òscar Armengol i va comptar amb la presència de diferents professionals del sector.

 • Memòries d'arxiu - Muntanyes de vida

  Recuperem el capítol que el programa Muntanyes de vida, presentat per Delfí Roca i emès el 2006, va dedicar a les muntanyes sagrades del planeta i a allò que han significat per als seus habitants al llarg del temps. La ruta d'aquest capítol recorria paisatges emblemàtics com Canòlich i Meritxell.

 • Memòries d'arxiu - El Magazín

  Parlem de música i d'esport recuperant el capítol dedicat a la cantant danesa resident Susanne Georgi, Eurovisió i la importància de l'activitat física per tothom d'El Magazín. Presentat per Alfred Llahí, aquest programa es va emetre el novembre del 2009 i va començar amb un record per als treballadors que van perdre la vida aquella setmana a les obres del pont del túnel dels Dos Valires.

 • Memòries d'arxiu - Modus Vivendi: addiccions

  Recuperem el programa Modus Vivendi, dirigit i presentat per Àlex Lliteras. dedicat a les addiccions . “Jo controlo, el principi d’una addicció?” A partir d’aquesta pregunta i amb el testimoni de casos reals, el programa analitzava les conseqüències d’aquesta problemàtica social i explicava també la tasca de la Unitat de conductes addictives, creada l’any 2003.

 • Memòries d'arxiu - La Revolta amb Pau Duran i Rosa Alberch

  Recuperem el programa “La Revolta”, presentat per Pau Duran, que cada divendres recollia els millors moments del magazín diari “Volta i Mitja”. Un espai d'anàlisi de l'actualitat política i social conduït per Gemma Rial i Xavi Palma, emès el 2007. En concret, veiem el capítol que va tenir com a convidada la presentadora Rosa Alberch.

3.94.129.211