ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Memòries d'arxiu

Comparteix:

Memòries d'arxiu: Programes ATV

Recordem la història de Ràdio i Televisió d'Andorra,

ATV ofereix cada setmana un programa emès per aquesta casa al llarg de la seva història. Un recorregut per la trajectòria d'Andorra Televisió en què reviurem alguns dels programes que han marcat els 25 anys de "l'andorrana". Cada dimecres a les 21.15h.


 • Memòries d'Arxiu - En alerta

  Valorem prou les tasques que fan els diferents cossos de seguretat? El programa 'En alerta' ens mostrava el 2006, des de dins i amb tota mena de detalls, com és la feina dels que vetllen per la nostra seguretat, els equips de diferents cossos com el SUM, la policia o els bombers.

 • Memòries d'Arxiu - L'altra cara de la lluna: Francisco Ibáñez

  El programa “L’altra cara de la lluna”, presentat per Fèlix Canet, convertia el plató d’Andorra Televisió en un espai de conversa per on van passar persones de diferents d’àmbits com la política, la cultura o l’esport. En aquest Memòries d’Arxiu recuperem el capítol que va tenir com a convidat al dibuixant de còmics Francisco Ibáñez, l’any 1997.

 • Memòries d'Arxiu - Vinitus: Portugal

  Durant dues temporades el programa Vinitus en va acostar a cellers de prestigi de tot Europa. En aquest capítol l'equip del programa viatjava a Portugal.

 • Memòries d'Arxiu - Identitats: Gerard Claret

  Recuperem una de les entrevistes del programa Identitats, dirigit i presentat per Josep Anton Rosell el 2012. Es tracta de la conversa que el periodista va mantenir amb el músic Gerard Claret. 

 • Memòries d'Arxiu - Cròniques: A peu d'emergència

  Recuperem el reportatge que el programa Cròniques, encapçalat per Àlex Terés i Toni Ubach, va dedicar al cos de Bombers l'any 2000, mostrant en tot detall les diverses tasques del dia a dia d'aquest col·lectiu.

 • Memòries d'Arxiu - Rutes: Londres

  Recuperem el capítol que el programa "Rutes", presentat per Sebastià Vidal, i emès el 2003, va fer des de la ciutat de Londres per demostrar la promoció que es fa d'Andorra com a destinació turística des del Regne Unit.

 • Memòries d'Arxiu - Dues cares: adopcions

  Aquest programa, presentat per Albert Roig, tractava aspectes de la nostra societat i esdeveniments històrics des de diferents punts de vista, sovint amb visions oposades sobre els temes que es debatien. En aquesta ocasió recuperarem el programa dedicat a les adopcions amb la periodista Pilar Raola, mare de dos fills adoptats, i els testimonis d'un fill adoptat i el seu pare adoptiu.

 • Memòries d'Arxiu - Comunitats: els residents musulmans

  Programa emès l'any 2006 i centrat en diferents col·lectius de gent provinent de diferents països que s'han establert com a residents, Comunitats entrevistava persones que formaven part d'aquestes comunitats per conèixer la seva cultura, les seves activitats i el seu dia a dia a Andorra. Recuperem el capítol dedicat a la comunitat musulmana.

 • Memòries d'Arxiu - 10 Anys d'ATV

  L'any 2005, Andorra Televisió feia deu anys d'història. Recuperem els programes que es van fer per commemorar aquest desè aniversari. "10 anys d'ATV", un programa que recollia anècdotes, reflexions, curiositats i esdeveniments que va viure aquesta casa durant els primers deu anys d'història.

 • Memòries d'Arxiu- Portes endins: les drogues

  “Portes endins”, programa presentat per Òscar Armengol i emès l’any 1997, tractava aspectes que afecten la nostra societat i el nostre entorn més immediat, com la integració, la sanitat, el mercat laboral o la igualtat de gènere.Recuperem el capítol que el programa va dedicar a les drogues.

18.206.194.134