ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Memòries d'arxiu

Comparteix:

Memòries d'arxiu: Programes ATV

Recordem la història de Ràdio i Televisió d'Andorra,

ATV ofereix cada setmana un programa emès per aquesta casa al llarg de la seva història. Un recorregut per la trajectòria d'Andorra Televisió en què reviurem alguns dels programes que han marcat els 25 anys de "l'andorrana". Cada dimecres a les 21.15h.


 • Memòries d'arxiu - Enora: els pastors

  El programa Enora centrava la seva mirada en la història, els costums i les tradicions del país i dels seus habitants. Ho feia a través del testimoni i l'experiència de persones que explicaven les seves vivències. La Setmana Santa, la Diada de Meritxell, la llar o el camp van ser alguns dels temes que el programa va tractar. Recuperem els que el 2001 vam dedicar als pastors de ramat.

 • Memòries d'arxiu - Pirineus Màgics: l'enigma de les verges negres

  Parlem d’història, de cultura, de màgia i de llegendes de la mà de Sebastià d’Arbó i el seu programa Pirineus Màgics. Concretament, revivim el capítol dedicat a l’enigma de les verges negres.

 • Memòries d'arxiu - GPS a l'Empordà

  El programa GPS, emès per Andorra Televisió l’any 2008, ens mostrava diferents racons del Pirineu i de la geografia catalana d’una manera propera. El seu presentador, Marc de las Heras, recorria amb la seva bicicleta els pobles d’Andorra i Catalunya per mostrar-nos els seus paisatges, la seva cultura i la seva gastronomia. Recuperem els dos capítols que el programa va dedicar a l’Empordà.

 • Memòries d'Arxiu - Testimonis del temps: Santa Eulàlia d'Encamp

  El programa Testimonis del temps, emès l'any 2005, feia un recorregut per construccions que constitueixen un referent de l'art romànic present al Principat. En aquest capítol recuperem el dedicat a l'església de Santa Eulàlia d'Encamp.

 • Memòries d'arxiu - Així és la vida: Antoni Morell

  Aquest era un programa de conversa, presentat per Alfred Llahí, pel qual van passar convidats del món de la política i la cultura, com ara Simó Duró, Catherine Metayer, Òscar Ribas o Josep Dallerès. Recuperem el capítol dedicat a Antoni Morell l'any 2002.

 • Memòries d'arxiu - Tipus d'interès: estalvis

  Recuperem el programa d'economia Tipus d'interès, presentat per Marc de las Heras, que l'any 2007 va dedicar un capítol a les dificultats d'alguns col·lectius per arribar a final de mes o les diferents opcions que ofereixen les entetitats bancàries per tal d'estalviar.

 • Memòries d'arxiu - Rutes: la vall de Sorteny

  Anem de ruta per la vall de Sorteny, recuperant el programa Rutes, presentat per Sebastià Vidal i emès l'any 2001.

 • Memòries d'arxiu - Dues Cares: La Guerra Civil Espanyola i la 2a Guerra Mundial

  Fem un exercici de memòria històrica, recuperant el programa Dues Cares, presentat per Albert Roig i emès el 2006. D'una banda parlem del paper que va tenir Andorra a la Guerra Civil espanyola amb la historiadora Ampara Soriano, i de l'altra, del paper durant la 2a Guerra Mundial, amb Joaquim Baldrich, que va ajudar centenars de refugiats polítics fent de passador.

 • Memòries d'arxiu - Cotó Polièster: el capitalisme

  Recuperem el capítol de Cotó Polièster dedicat a la societat de consum que qüestionava la validesa del model capitalista dins de la nostra societat. Presentat per Mari Carmen Garcia i emès el 1998, analitzava el model econòmic de la nostra societat, basat en el consum i en els recursos dels ciutadans.

 • Memòries d'arxiu - Vinitus

  Recuperem l'espai de vins d'Andorra Televisió, Vinitus, que durant dues temporades viatjava per Europa per mostrar-nos alguns dels seus cellers i explicar-nos les característiques d'alguns dels seus vins, com el Protos, de la denomicació d'origen Ribera del Duero, protagonista d'aquest capítol.