ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Memòries d'arxiu

Comparteix:

Memòries d'arxiu: Programes ATV

Recordem la història de Ràdio i Televisió d'Andorra,

ATV ofereix cada setmana un programa emès per aquesta casa al llarg de la seva història. Un recorregut per la trajectòria d'Andorra Televisió en què reviurem alguns dels programes que han marcat els 25 anys de "l'andorrana". Cada dimecres a les 21.15h.


 • Memòries d'arxiu - Estils: l'esbart Santa Anna al Palau de la Música i Teresa Colom

  Recuperem el programa de cultura “Estils”, que l’any 2008 va acompanyar a l'Esbart Santa Anna al Palau de la Música Catalana. L'esbart va oferir les seves millors danses en un espectacle que va fer ple. El programa també mostrava una exposició d'art contemporani cubà i una entrevista a la poetessa Teresa Colom.

 • Memòries d'arxiu - Zona oberta: teatre, pintura, música i literatura

  Recuperem el capítol que el programa Zona Oberta, presentat per Noemí Rodríguez i emès l’any 2000, va dedicar a la Temporada de Teatre conjunta d’Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, amb entrevistes a Jan Cartes i Teresa Areny, aleshores responsables de l’àrea de Cultura de cada comú. El programa també va oferir entrevistes al pintor i escultor Ángel Calvente, a l’actor i músic Roger Casamajor i a l’escriptor Albert Salvadó.

 • Memòries d'arxiu - Ets & uts: Meri Duró

  Parlem de teatre i ho fem recuperant l'entrevista que el programa Ets i uts, presentat per Rosa Alberch i emès el 2011, va fer a l'actriu Meri Duró.

 • Memòries d'arxiu - Elements: les pluges de maig del 2008

  Recuperem el programa d'ecologia i sostenibilitat, Elements, presentat per Anna Pifarré. En concret, el capítol dedicat a les pluges de maig del 2008.

 • Memòries d'arxiu - Comunitats: els residents angloparlants

  Comunitats va ser un programa emès el 2006, centrat en diferents col·lectius de gent provinent de diversos països que s'han establert com a residents. Recuperem el capítol que el programa va dedicar a la comunitat angloparlant.

 • Memòries d'arxiu - Molt personal, amb Isak Férriz

  Isak Férriz és un dels actors andorrans amb més projecció, sobretot en sèries d'èxit. Ha fet també cinema, curtmetratges, teatre i produccions independents. L'any 2001, el director d'escena Joan Anton Rechi l'entrevistava al programa "Molt personal". Què pensava Férriz de la professió i del seu futur va 18 anys?

 • Memòries d'arxiu - 10 anys d'ATV

  L'any 2005 Andorra Televisió feia 10 anys d'història. Recuperem dos dels programes que es van fer per commemorar aquest desè aniversari.

 • Memòries d'arxiu - Andorra a debat: el futur dels joves II

  Segona part de la tertúlia que el programa Andorra Debat va dedicar als joves l'any 1995. Presentat per Helena Garcia Melero i Mari Carme Grau, el programa va tenir convidats com el periodista Miquel Calçada, el cantant Gerard Quintana, l'actor Gerard Cartes o mossèn Ramon per debatre sobre l'actualitat i el futur dels joves.

 • Memòries d'arxiu - Andorra a debat: el futur dels joves

  Recuperem la primera part de la tertúlia que el programa Andorra Debat va dedicar als joves l'any 1995. Presentat per Helena Garcia Melero i Mari Carme Grau, el programa va tenir convidats com el periodista Miquel Calçada, el cantant Gerard Quintana, l'actor Gerard Cartes o mossèn Ramon.

 • Memòries d'arxiu - Modus Vivendi: gent gran

  Posar anys a la vida o posar vida als anys? Ens tornem a fer aquesta pregunta, que ja la feia el programa Modus Vivendi el 2003, presentat per Àlex Lliteras. Dedicava un capítol a la gent gran del país, amb entrevistes i reportatges. Les pensions o les iniciatives per protegir i millorar el nivell de vida d'aquest col·lectiu ja eren preocupacions d'aquell moment.