ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Memòries d'arxiu

Comparteix:

Memòries d'arxiu: Programes ATV

Recordem la història de Ràdio i Televisió d'Andorra,

ATV ofereix cada setmana un programa emès per aquesta casa al llarg de la seva història. Un recorregut per la trajectòria d'Andorra Televisió en què reviurem alguns dels programes que han marcat els 25 anys de "l'andorrana". Cada dimecres a les 21.15h.


 • Memòries d'Arxiu - Via Lliure: la nit andorrana

  En aquest Memòries d’Arxiu sortim de festa recuperant el capítol que el programa Via Lliure, presentat per Jordi Segarra i Xavi Palma, va dedicar a la nit andorrana l'any 2000.

 • Memòries d'Arxiu - Pirem: Nova Zelanda, Viena i Rússia

  Sortim de viatge. El programa "Pirem", emès l'any 2007, entrevistava persones perquè expliquessin experiències i anècdotes dels seus viatges. Recuperem els testimos de persones que vam marxar a Nova Zelanda, Viena i Rússia. 

 • Memòries d'Arxiu - Pirineus màgics: misteris dels Pirineus

  Parlem d'història, de cultura, de màgia i de llegendes dela mà de Sebastià d'Arbó i el seu programa Pirineus Màgics. Revivim el capítol dedicat als misteris dels Pirineus. 

 • Memòries d'Arxiu - Històries: La Rosa de Rialp

  Recuperem el capítol "La Rosa de Rialp" del programa Històries, que movent-se entre la història i la ficció explicava esdeveniments històrics i llegendes relacionats amb el Principat. 

 • Memòries d'Arxiu - Muntanyes de vida: el Camí de la Llebre

  Muntanyes de vida, programa presentat per Delfí Roca i emès l’any 2005, ens mostrava recorreguts per alguns dels paratges més emblemàtics del país, per conèixer millor els seus paisatges i la seva flora i fauna. Recorrem el Camí de la Llebre, que va d’Encamp a Prats.
   

 • Memòries d'Arxiu - Cotó Poliéster: L'art

  Parlem d'art, de les seves formes d'expressió i del que ha significat la seva presència al llarg de la història de la humanitat, recuperant el programa Cotó Poliester, presentat per Maria Carme Garcia, emès l'any 1998.

 • Memòries d'Arxiu - Visual: reportatge del Festival Narciso Yepes i entrevista a Gerard Claret

  Un reportatge sobre la 21a edició del Festival Narciso Yepes, una entrevista al músic Gerard Claret, i una xerrada amb integrants de grups musicals que van participar al concurs Gamarock l’any 2003, són alguns dels continguts que van donar forma al programa Visual, presentat per Sebastià Vidal i Rosa Burgos, i que tornem a revisionar.

 • Memòries d'Arxiu - Tipus d'Interés: Comerç

  Parlem d'Economia, recuperant el programa Tipus d'Interès, presentat per Marc de las Heras i que l'any 2007 va dedicar un capítol als processos i tràmits que cal seguir per obrir un comerç i a les facilitats i oportunitats que les entitats financeres ofereixen per poder-ho fer possible.

 • Memòries d'Arxiu - De gran vull ser... mecànic

  Recuperem el programa “De gran vull ser”, emès l’any 2007. Alguns estudiants es posaven en contacte amb professionals per conèixer de primera mà el dia a dia de les seves professions. Revivim el capítol dedicat a la professió de mecànic.

 • Memòries d'Arxiu - Enora: La llar

  Recuperem el programa Enora, que centrava la mirada en la història, els costums i les tradicions del país i dels seus habitants, a través del testimoni i l’experiència de persones que explicaven les seves vivències.