ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Memòries d'arxiu

Comparteix:

Memòries d'arxiu: Programes ATV

Recordem la història de Ràdio i Televisió d'Andorra,

ATV ofereix cada setmana un programa emès per aquesta casa al llarg de la seva història. Un recorregut per la trajectòria d'Andorra Televisió en què reviurem alguns dels programes que han marcat els 25 anys de "l'andorrana". Cada dimecres a les 21.15h.


 • Memòries d'Arxiu - Encara me'n recordo: l'Esbart Sana Anna

  Parlem del naixement de l’Esbart Santa Anna d’Escaldes-Engordany recuperant el programa ‘Encara me’n recordo’, presentat per Alfred Llahí i emès l’any 2004, que va comptar, entre d’altres, amb Octavi Font, excònsol d’Escaldes-Engordany, i Jordi Tudó, l’aleshores president de l’Esbart Santa Anna.

 • Memòries d'Arxiu - Cròniques: "A prova de bomba"

  Tornem a veure el reportatge de l'equip del programa "Cròniques", titulat "A prova de bomba". Un documental sobre la unitat del Cos de Policia especialitzat en explosius que té com a principals objectius la resolució d'amenaces de bomba i la neutralització d'artefactes explosius. 

 • Memòries d'Arxiu - Dues cares: televisió i volència

  Parlem de televisió i violència recuperant el programa ‘Dues Cares’, presentat per Albert Roig i emès l’any 2006, que va comptar amb Jordi Busquet, professor de sociologia de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, i de l’aleshores director de Televisió de Catalunya, Francesc Escribano.

 • Memòries d'Arxiu - De gran vull ser... paleta

  Recuperem aquest programa de l'any 2007 en el qual alguns estudiants es posaven en contacte amb professionals per conèixer de primera mà el dia a dia de les seves professions. Concretament, reviurem el capítol dedicat a la professió de paleta.

 • Memòries d'Arxiu - Molt personal: recull dels millors moments

  El programa d'entrevistes 'Molt Personal' convertia el plató d'Andorra Televisió en un espai de conversa pel qual van passar personalitats del món de la cultura catalana i andorrana. Recuperem un recull dels millors moments d’entrevistes fetes entre els anys 1998 i 2000 en què veurem, entre d’altres, la Nina, Roger Casamajor, Ester Nadal i Montse German.

 • Memòries d'Arxiu - El Magazin: cuina, esoterisme i una entrevista a Mònica Pont

  Recuperem el programa "El Magazín", presentat per Alfred Llahí i emès l'any 2009. Entre altres temes, parlem de la fira DeGusta, d'esoterisme, i veurem una entrevista a l'actriu i model, Mònica Pont. 

 • Memòries d'Arxiu - La Calaixera: ballet i exposicions d'art

  Parlem de cultura tot recuperant el programa "La Calaixera" presentat per Carles Quintana i emès l'any 2021. Concretament tornem a veure un capítol dedicat a esdeveniments de ballet de gran nivell mundial, d'exposicions d'art, i que va comptar amb l'actuació del cantautor Quim Sabaté. 

 • Memòries d'Arxiu - L'altra cara de la lluna: Carmen Barbero, immigració i el paper de les dones a Andorra

  Parlem d'immigració i del paper de la dona a la societat andorrana, recuperant l'entrevista que el programa "L'altra cara de la lluna", presentat per Fèlix Canet i emès l'any 1997, va fer a Carmen Barbero, aleshores presidenta de l'Associació de Dones Migrants d'Andorra. 

 • Memòries d'Arxiu - Via Lliure: la nit andorrana

  En aquest Memòries d’Arxiu sortim de festa recuperant el capítol que el programa Via Lliure, presentat per Jordi Segarra i Xavi Palma, va dedicar a la nit andorrana l'any 2000.

 • Memòries d'Arxiu - Pirineus màgics: misteris dels Pirineus

  Parlem d'història, de cultura, de màgia i de llegendes dela mà de Sebastià d'Arbó i el seu programa Pirineus Màgics. Revivim el capítol dedicat als misteris dels Pirineus.