Memòries d'arxiu

Comparteix:

Memòries d'arxiu: Programes RNA

Recordem la història de Ràdio i Televisió d'Andorra,

ATV ofereix cada setmana un programa emès per aquesta casa al llarg de la seva història. Un recorregut per la trajectòria d'Andorra Televisió en què reviurem alguns dels programes que han marcat els 25 anys de "l'andorrana". Cada divendres a les 21.15h.


 • Els 25 anys de l'ORTA a la ràdio: el present i l'aposta per internet

  En aquest darrer programa parlem del present de la casa, molt marcat pels continguts a través del web www.andorradifusio.ad, una plataforma multimèdia que ha suposat un canvi de concepte per donar resposta als canvis en el consum de la informació i el contingut de país. Al mateix temps és un termòmetre per obtenir dades d'audiència, conèixer de primera mà l'interès dels usuaris i incentivar la seva participació per complementar els continguts a la xarxa. Un web amb personalitat pròpia i contingut propi adaptat al consum d'informació a l'instant i en directe des de qualsevol dispositiu i en qualsevol moment.

 • Els 25 anys de l'ORTA a la ràdio: la crisi

  Des del 2008 la crisi ha marcat l'evolució dels mitjans públics. Cada cèntim compta. Arriben les retalles, la reducció del pressupost i els acomiadaments. L'esforç del personal fan que la programació i l'empresa continuin endavant.

 • 25 anys ORTA: l'època daurada

  En aquest segon programa de ràdio dedicat als 25 anys de l'ORTA ens centrem en els anys daurats de Ràdio i Televisió d'Andorra, els anys que van viure l'expansió de la programació.: els anys 2000. Una època daurada que coincideix amb el trasllat de les instal·lacions a la ubicació actual de la Baixada del Molí.

 • 25 anys ORTA - Els inicis

  Ràdio Nacional va arrencar les emissions la nit de Cap d'Any del 1990. Eren els inicis d'RTVA, que aleshores es deia ORTA. En aquest primer programa escoltem algunes de les veus protagonistes dels començaments dels mitjans públics. Entre ells, el primer director de l'organisme, Manel Sansa, que explica les esforços per arrencar les emissions a les antigues instal·lacions de Sud Radio, a Casa Felipó, a l'avinguda Meritxell, on es van trobar tot el material destrossat i el van haver de recuperar sense pressupost.