ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra
Parlem en sèrie

Comparteix:

Parlem en sèrie

El programa de sèries de Ràdio Nacional d'Andorra! L'agenda, novetats, actualitat, clàssics, recomanacions, anàlisi i tot el que envolta el món de les sèries de televisió al 94.2 de l'FM i www.andorradifusio.ad 

Amb Judit Pedrós i Jordi Domingo, dos serieaddictes que estimen el món de la ficció televisiva sigui en capítols de 20 minuts o dues hores. I amb la recomanació especialitzada de l'audiència, que ens proposa cada setmana les seves sèries favorites i rareses poc conegudes! Envia'ns les teves recomanacions amb el hashtag #seriesRTVA!

ÚLTIM PROGRAMA

Capítol 3x26: Les de l'hoquei

  • Capítol 3x26: Les de l'hoquei

    Avui us parlem de la nova aposta de TV3 per al públic juvenil: Les de l'hoquei. Una sèrie amb força presència andorrana, com la de l'actriu Claudia Riera. En parlem amb el seu codirector, el Kiko Ruiz Claverol, i amb Martín Blanco de la banda andorrana Four Flags, que han sonat en el tercer episodi. En l'apartat de notícies us portem informació d'impacte, com que Isabel Pantoja cantarà la capçalera de la tercera temporada de Paquita Salas. I a les recomanacions de #seriesRTVA, com la nova tongada de The Twilight Zone.