Parlem en sèrie

Comparteix:

Parlem en sèrie: Primera temporada

El programa de sèries de Ràdio Nacional d'Andorra! L'agenda, novetats, actualitat, clàssics, recomanacions, anàlisi i tot el que envolta el món de les sèries de televisió al 94.2 de l'FM i www.andorradifusio.ad 

Amb Judit Pedrós i Jordi Domingo, dos serieaddictes que estimen el món de la ficció televisiva sigui en capítols de 20 minuts o dues hores. I amb la recomanació especialitzada de l'audiència, que ens proposa cada setmana les seves sèries favorites i rareses poc conegudes! Envia'ns les teves recomanacions amb el hashtag #seriesRTVA!


 • Capítol 37: El millor i el pitjor de la temporada

  Hem arribat al season finale de la primera temporada del Parlem en Sèrie! El darrer programa el dediquem a repassar les millors i pitjors estrenes de l'any: Big Little Lies, Designated Survivor, Stranger Things, The Good Fight... donm una última ullada a les notícies del vuitè art, comprovem l'etiqueta #seriesRTVA i ens acomiadem del Víctor Sala de Serielizados fins al setembre!

 • Capítol 36: Arriba l'estiu

  Arriba l'estiu, i amb ell les sèries estiuenques més famoses de tots els temps! Torna a passar les caloroses jornades d'aquests mesos amb algunes de les ficcions més recordades: Verano Azul, Baywatch, Abuela de Verano... i les que ens feu arribar a #seriesRTVA. A més, et portem algunes de les novetats que pots aprofitar per descobrir durant les vacances!

 • Capítol 35: Andorra a les sèries

  Saps que el nostre Principat ha protagonitzat acudits i diàlegs a The Sopranos, The Big Bang Theory o Nit i Dia? En aquest capítol repassem els moments més andorrans a les sèries i coneixem l'opinió de Cesc Gay sobre el nostre país després d'haver-hi rodat Félix, una sèrie molt interessant que s'estrenarà aviat.

 • Capítol 34: Per llepar-se els dits

  Si a banda de les sèries també us agrada menjar, aquest capítol és per a vosaltres! Repassem alguns dels millors tiberis i festins que hem pogut veure al món de la petita pantalla: des dels plats amb regust italià dels Sopranos, a la sang artificial de True Blood o les costelles d'en Freddie a House of Cards. La proposta del Víctor Sala de Serielizados ens trasllada fins a Dinamarca amb Bankerot i les vostres recomanacions a #seriesRTVA ens retornen a la infància amb els Fruittis o Les Bananes en Pijama.

 • Capítol 33: Retorn "House of cards"

  Per fi els Underwood tornen a les nostres pantalles! Aquesta setmana s'ha estrenat la 5a. temporada de House of Cards i li dediquem el programa. Hem convidat al nostre company i periodista polític Andrés González-Nandin per saber què té de real l'obscur món que ens pinta aquesta ficció de Netflix. A més, noves propostes, retorns, i cancel·lacions, i les vostres interaccions a #seriesRTVA

 • Capítol 32: Especial Fèlix

  No cal sortir d'Andorra per parlar de sèries, ni per parlar de sèries de qualitat. El capítol 32 se centra en Félix, la ficció que Cesc Gay ha rodat, en part, a Andorra. En parlarem amb una secundària de luxe i companya nostra, Rosa Alberch. També repassarem les estrenes més importants i us explicarem què és el Serieselektor, de Serielizados.

 • Capítol 31: Sèries zombies

  Si us agraden els morts vivents o teniu cara de zombies, aquest capítol està especialment dedicat a vosaltres! Els protagonistes de The Walking Dead envaeixen l'estudi 2 de Ràdio Nacional i amb ells arriben el David Ramos, l'Ignasi Llobet i el Jordi Cama per fer-ne una taula rodona. A banda, tota l'actualitat serièfila a la primera part del programa!

 • Capítol 30: Sèries musicals

  En moltes sèries la banda sonora juga un paper fonamental i s'acaba convertint en una protagonista més. Passa a les actuals The Get Down, Vinyl o Mozart In The Jungle, a clàssiques com Treme o propostes antigues com California Dreams, Els Joves o UPA Dance. Tot això, més les notícies destacades de la setmana pel que fa al 8è art, les vostres recomanacions a l'etiqueta #seriesRTVA... us ho concentrem tot en mitja hora, en un nou episodi del Parlem en Sèrie.

 • Capítol 29: Nens actors

  Ens fixem en nens protagonistes. Repassarem alguns dels millors nens actors, que no tenen la majoria d’edat però que actuen millor que segons qui. Exemples de sèries actuals, però també alguna d’antiga

 • Capítol 28: Protagonistes assassins

  Aquesta setmana parlem d'assassins televisius. Però no dels típics assassins antagonistes, aquells a qui tothom odia i que ningú acaba de comprendre perquè actuen. En aquest nou capítol del Parlem en Sèrie farem una llista d'una desena de personatges que han matat persones però que, a més, són els protagonistes de la ficció. Des de Dexter a Heisenberg, passant per Pablo Escobar, Hannibal o Norman Bates. Qui sap si, fins i tot, amb alguns arribem a empatitzar-hi! El Víctor de Serielizados ens acosta l'adaptació de Forbrydelsen, The Killing, repassarem les novetats serièfiles de la setmana i a les vostres recomanacions a #seriesRTVA!