ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
La rèplica

Comparteix:

La rèplica: Temporada 2021-2022

La política marca bona part de la vida de la nostra societat. En moments com l’actual és crucial estar ben informat. Els polítics prenen decisions que afecten al futur del país. Perquè volem anar més enllà del titular, buscant els matisos i contrastos. Confrontant opinions amb pluralitat perquè cadascú tregui les seves conclusions. Entrevistes i debats sobre l’actualitat política del país. Els temes més candents i els personatges que vols escoltar. Que no se t’escapi res.

La rèplica, amb Laura Massegú. Dijous a les 14.15 i a les 21.20h.

Direcció i presentació: Laura Massegú    Realització: Raül Pereiro    Producció: Eva Pons


  • Entrevista al nou director de Bombers, Jordi Farré

    Jordi Farré és el nou director de Bombers des d'aquest mes de setembre després de la jubilació de l'anterior, Joan Carles Recasens, amb qui havia format tàndem com a director adjunt durant 12 anys. Explica quin són els reptes del cos i reivindica la figura del bomber infermer. Es mostra a favor d'un centre nacional d'emergències i un 112, Exposa que la majoria d'actuacions són de transport sanitari, seguides d'assistències tècniques, salvament i incendis. I aposta per fer pedagogia entre la població en les sortides a la muntanya.

  • Entrevista a l'excap de Govern Antoni Martí

    L'excap de Govern, Antoni Martí, assegura que no vol tornar a la política activa. Sí que valora la situació del país i veu vital trobar una solució per a les pensions hi hagi o no consens. Creu que caldrà una racionalització de la despesa per fer front al deute, defensa una nova llei de transferències comunals i que s'entengui que hi ha un interès per sobre de les parròquies, que és l'Estat. Celebra el bon ambient al Consell General perquè per avançar cal un esforç conjunt i creu que Espot es troba còmode amb la coalició de Govern. Pronostica que repetirà el model encara que guanyi les eleccions per majoria absoluta. Quant a l'economia, troba a faltar indústries qualificades per diversificar més enllà dels sectors tradicionals. Considera que cal alliberar terreny perquè s'hi instal·lin i crear un 'hub' tecnològic important.

Facebook

Twitter