67 contagis nous de coronavirus i el nombre d'hospitalitzats augmenta a 31

Salut ha registrat 67 nous positius de coronavirus en les darrere

Salut ha registrat 67 nous positius de coronavirus en les darreres 24 hores, el que fa que la xifra de casos totals des de l'inici de la pandèmia s'elevi a 10.137. Hi ha 639 persones amb la malaltia activa i les 82 recuperacions de les darreres hores fan pujar les altes totals a les 9.395. Durant aquesta jornada no s'ha de lamentar cap nova mort, amb la qual cosa les defuncions es mantenen en 103.

A l'hospital hi ha 20 persones ingressades a planta, tres més que a la darrera actualització sanitària, i 11 a la Unitat de Cures Intensives, totes elles sota ventilació mecànica. A la planta Covid del Cedre continua sense haver-hi cap ingressat.

Quant a les escoles, hi ha 29 aules sota vigilància activa, 6 de manera total i 23 de manera parcial, i 63 sota vigilància passiva. Pel que fa a la campanya de vacunació, durant aquest dimecres es van administrar 83 vacunes.

Pel que fa a la campanya de vacunació, durant el dia d'ahir es van subministrar un total de 83 vacunes.

Informa: Redacció

Comparteix:

Un hotel i un aparthotel de la Massana es convertiran en pisos de lloguer L'Associació Montessori busca inversors per fer una escola a l'hotel Casamanya